3 aylık bebek kilo

Kizlar merhaba benim bebeğim 2 Haziran’da 2700 doğdu 35 haftalık Şuan 3 aylık kilosu 6800 erkek bebek boyu 60 cm kilosu fazla mi acaba bilemedim kontrolümeze var daha da sizlere sorayım dedim

2 Beğeni

Maşallahh çok güzel kilo almış canım ne güzel işte

Ya öyle de acaba şişko mu olucak :slight_smile: ona endişelendim :slight_smile:

Maşallah bence de güzel kilo almış çok aşırı da değil zaten diş çıkarma zamanı yada emekleme zamanı kilo veriyorlar o yüzden ne kadar çok alırsa iyi bence şuan. Anne sütü mü mama mı veriyorsunuz?

Hem mama hem anne sütü

Benim oğlumda tombiş ne güzel işte bebeklerde çok güzel duruyor kilo hareketlenince atar.

Bilemedim valla doğrudur tabi aslında bakınca çok kilolu durmuyor ama ağır ele gelince erkek diye mi bilemedim

Demekki iyi beslenmiş canım bazı bebekler iri durur kucağa aldığında kuş gibidir fos et bu derler. Benim oğlum 5 aylık 1 yaş kilosunda diyor ebe ama öyle obez durmuyor boyluda kemikleride iri bence. Ben takmıyorum ikinci kızımda böyle tombikti yürümeye başlayınca gitti o kilolar.

Canim benim ilk oğlum çok kiloluydu doktor yürüyemez surunemez demişti şuan 9 yaşında o kadar zayıf ki anlatamam

1 Beğeni

İçim rahatladi teşekkür ederim :heart: hepinize anne olmak çok zor

Bakınca kilo görünmeyip kucağa alınca ağır olan bebeklere kemiği iri diyorlar.
Bende kucukken oyleymişim.

Mama mi alyor acaba

Benim bebeğim anne sütü ve mama alıyor sütüm doyurmuyor galiba ne kadar emerse emsin mama veriyorum arkasından

Normal kizim 3 aylik 6200 bebekten bebege degisiyo

@Merve1 Aramıza hoş geldiniz :hugs:

Benim kızım 16 Haziran’da doğdu şuan kilosu 5.400

Masallah bebişinize . Anne sütü mü yoksa mama mı verıyorsunuz