Arkadaşlar merhaba 2 ay 24 günlük bebeğim var doğduğu zaman 3135 kilosuydu son zamanlar zar zor yemek yediriyorum haftaya doktor kontrolüm var biraz endişeliyim açıkçası kilo alımı normal mi bilenler yorum yazabilir mi bugün sağlık ocağında tartıldık 5450 kilosu çıplak haliyle . Boyu da 49 cm doğmuştu şimdi 60 cm olmuş
Benim oglum da 2 ay 22 günlük 6.300 kg olmus 3 ayda kontrolumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz
Kaç kilo doğdu canım
2970 37+6 haftalik doğdu boy ayni 60cm benimki de bence kilosu normal takılma benim bebis biraz obur
Kuzum benimki yemiyor yese haftaya kadar 100 gram da alır 5550 normal gibi geliyor bana bakalım . İştahsız zar zor yediriyorum yese alacak ama işte anlamadım bir türlü neyi var
Benimde 37+5 doğdu
Olur oyle arada keyfi yoktur canim gun gun degisiyorlar hareket olarak bile hergun yeni birsey
3 aylikken 6.700 grmdi hem anne sutu hem mama aliyodu ama mamaninda etkisi oluyo kiloda sizin kilo gayet iyi canim
2 aylıkken kilosu kaçtı ayda 600 gr ve üstü normal alması gereken min 600 gram jaç gram almış geçen aya göre
Ben sadece anne sütünü veriyorum . Adlında yese alacak bence ama iştahı yok inan göğsümden bıraktıktan sonra 70 ml süt içirmeye çalışsam bir saat uğraşıyorum ya da yemiyor çok yoruldum artık
Geçen ay 5100 dü elbiselerle şimdi boş haliyle 5450 ama bir haftaya da alır diye düşünüyorum
Acikirsa yer zorlama canim kucuk degil durmaz aglar ac olsa gayet iyi kilosuda
Alır alır benimde aynıydı 3. Ayda düzeldi doktor mamaya başlatcakrı düzeldi ama
6 küsür kilo yazanlar oldu tedirgin oluyor insan
Canım sütüm var şükürler olsun ama çocuk yemiyor sağıyorum bende makineyle içse alacak kilo. Zorla yedirmeye anca bu kadar oldı
Hemsireniz kilosuyla ilgili bilgi vermisdir. Bize fazla kilosu mama cok verme dedi her kontrolde ama sutum yokdu zaten mecbur veriyosun aç olunca bide iştahli biraz. Sen hic kafani takma her bebek farklidir canim
Doktors gittiğin xaman iştahsız oldugunu bildir belki ağrısı vardır yada rahatsızluğı kakası nasıl sütle ilgili değil mesala burnu tıkalımı doktora iştahsız olduğunu belirt belki test ister sen düzenli sağıma devaö et canım sütğn azalmasın
Çok teşekkür ederim çok güzel moral veriyorsun sağ olasın
Burnu tıkalı hırıltısı var arada fizyolojik serum yapıyoruz kakası da ya mukuslu gibi internette araştırdım of çok acemiyim hiçbir şey bilmiyorum
Doktoruna anlat durumu sağımını yap senin sütğn azalmasın iştahsızlık senle ilgili olduğunu sanmıyorum biberonlada alıyosa doktorun az derse durumu anlatırsın bnce mama verme sütünden ver biberonla beslıceksende