3 aylık bebek

Oğlum üç gündür huzursuz ağlıyor sürekli uyuyo 2 dka sonra geri uyanıyo sütüm yetmiyor gibi hissediyorum kakasını da böyle yampış sebebi ne olabilir

Bez paylaşımı yapmak yasak diye biliyorum anlatarakta söyleyebilirsin ama bebeğin baya baya pişik olmuş ondanda uyumayabilir canı çok yanıyordur sürekli havalandir önce pişigini geçirmeye çalış birde günde 5yada 6 kere çişli bez yapıyorsa doyuyor demektir yapıyormu

Hadi bezini çektiniz bari çocuğun poposunu kadraja almayın yaaaa. Dünya okadar pislik bir hale gelmiş ki etrafımızda kim iyi kim kötü bilemeyiz bu yüzden evlatlarınızı herkesten sakının lütfen. Epstein meseleleri daha neler neler.

Kakası mukuslu gibi duruyor canım birde yeşil gibi alerjik bir durum olabilir son günlerde ne yedini hatırlıyor musun birde idrarında pembelik mi var bezde leke gözüküyor

Sünnet oldu canım çişini yapıyor maşallah ama sürekli ağlıyor uyumuyor

Kusura bakmayın böyle bir fotoğraf paylaştıpım için

Çişini yapıyor maşallah sürekli emmek isitiyor emziriyorum uyutmaya çalışıyorum uyanıyo aglıyo saatlercr

İyi günler. Dışkısı mukuslu. Geniz akıntısı fln var mı? Bizde genellikle geniz akıntısı,grip olduğunda böyle mukuslu oluyor, dışarı atamadığı için yutuyor. Poposu çok pişik oda acıtıyordur. Düzelene kadar çok olmamak şartı ile krem sürebilir veya her gün alt tarafını yıkayıp güzelce durulayabilirsiniz. Bezi açıp temizliği yapınca havalansın biraz alt bölgesi. Bir de sünneti yeni ise oda huzursuzluk yapar. Biz 3 haftada da anca tamamıyla toparlandık. Meme reddi fln yaşadık o dönem. Birde anneler hisseder. Eğer sütünün yetmediğini düşünüyorsan sağlık ocağında kilo,boy, baş çevresi ölçümü yaptır belki ek olarak mama diyebilirler.

Lütfen konu açarken de resimli diye belirtirseniz daha uygun olur.

Geçmiş olsun​:lotus:

1 Beğeni

Bence bi doktora gözükün sizde yediklerinize dikkat edin gazıda olabilir sünnet yüzündende olabilir zaten pişikte olmuş hem pişik hem sünnet gazıda varsa ondan uyumuyodur geçmiş olsun