Merhabalar anneler 3 aylık bebeğim ara ara öksürüyor klima kullanıyorum ama kıyafetine dikkat ediyorum sadece anne sütü ile besleniyor neden olabilir acaba
papatya çayı veriyordum ben o aydeyken ilaç fln kullanmamı önermemişti doktor.Ama çok faydası oldu papatyanın
Bizimki papatyanın tadını sevmiyo galiba çok az şeker kata bilirmiyim?
Bebek surubu var sudunu sag 5 damla koy
Klimadan olduğunu düşünmüyorum bebekler için ideal sıcaklık 22 derece zaten daha sıcak yada soğuk olmamalı.
Bebeğinde reflü varsa eğer oda öksürük yapar dikkat et ne zaman öksürüyor?
Alerjik bişeyde olabilir öksürüğü, toz yada polen gibi.
Burun akıntısı hırıltı yoksa üşütme gibi bi hastalık değildir ya alerji ya reflüdür
Benim bebeğim 10 günlükken klimadan dolayı ateşi falan olmuştu.
Öksürük yoktu.
Ama 3,4 ay önce hastalanmıştı çok feci öksürüyordu.
Oronorm adında bir sprey var boğaz için.
Ondan vurduk etkisini 1 güne gösteriyordu.
Sonra tamamen iyileşti.
Oronorm’un 3 aylık için olanı varmı eczaneden öğrenin isterseniz.
Doktorunuzda sorun görmez ise kullanmanızı tavsiye ederim.
Burun Akıntısı yok ama hırıltı doğduğundan beri var 2 gündür öksürmeye başladı evde dışarda heryerde öksürüyor ama mesela günde 4 5 kere hani bizim bogazimizi gıcık tutar ya öyle öksürüyor klima 25 derecede çalışıyor zaten
vurduk derken iğne olarak mı acaba salı günü kontrol var acilde pek birşey yapmadılar inşallah kötü birşey yoktur teşekkür ederim
Gıcık tutar gibi ise öksürüğü yedikleri boğazına kaçıyordur reflüdür o canım hırıltıda yapar birde su verme daha çok küçük boşuna midesini doldurma bebişin anne sütü yeter ona
Boğazına sıkma spreydi
Sadece doktorunla konuş ve interferon içerikli fitil öndersin,onu kullanman yeterli olacak şıp diye kesiyor oksureği,Ben Viferon kullaniyorum ama turkiyede olurmu bilmiyorum,sen doktorunun önerdigini kullan
benim oğlum da sevmiyordu,bana da şeker kat biraz katmadım.Acıktığı zamanlarda 10 20 ml verirdim mecbur içiyordu aç diye
Canım tükürüğünü boğazına kaçırıyodur gaz çıkartırken falan mı yapıyo öksürüğü
Burnunu temizliyor musunuz burun tikanikliğida bebeklerde öksürük yapar sık sık temizleyin burnunu
Sürekli yapıyo sadece gaz çıkarırken değil
Yarın kontrolumuz var sormadan birşey yapmak istemedim
Gittin mi canım doktora
Evet gittik şükür kötü birşey çıkmadı boğazında hafif kızarıklık var dedi tükürüğünu yutamadigi ve burnu tıkalı olduğu içinde öksürür dedi bunlara dikkat edicez