3 aylık bebişler

Mrb ben sabah üç öğlen üç akşam üç veriyomrum bide gaz masajı yapıyorum son beş gündür asla durmuyo bizimkide sürekli uyaniyo zor uykuya geçiyor umarım geçici atakdir

Evet genelde zor tutuyo bu aralar atak haftasimi nedir

Siizn gectimi atak

Damla olarak mı 3 acaba? Eğer öyleyse bana az geldi bende nurse harveys kullanıyorum 8-9 damla verebilirsim günde 3 kere demişti çok şükğr öyle yaptığımda sancı olmuyor

Bana on dedi ama sabah üç öğlen üç akşam üç şeklinde böldüm yada sabah 5 akşam 5 toplam on damla verebilirisn demisti

Ben metsil kullanıyorum

Cuma günü sünnet oldu daha tam iyilesmedi o yüzden bacaklarıyla çok fazla hareket yaptiramiyorum dünden beri kullaniyorm dalmayı çok şükür etki etti heralde ağlamıyor ara sıra ikinip sıkılıyor sadece

En zoruna 4. Ay atağı diyolar herkes çok daha beter falan diyo ama hayirlica sağlıkla atlatırız inşaallah hepimiz

Herkes bişey diyor doktorun odasindayken çocuğun ağlaması dan ne dediğini tam anlamadık eczacida üstüne herhangi bir bilgi yazmamış ilacın nasıl kullanacağıni bizim burdaki bı eczacıya sorduk oda günde 3 kere vereceksin toplam 9 damlayi geçmesin dedi yani her seferde 3 damla diye…başka eczacida diyor ki her seferde 6 8 damla arası ver günde 4 kere diye hangisine inanıp yapıyım bilmiyorum…tekrar Ankara’ya gidip sorabilme imkanimda yok maalesef bende günde 4 kez 4er damla olarak veriyim diyorum

He markadan dolayı farkedebilir ya ama o damlalar bağırsağa gidene kadar ohoo zaten 1 samla ağzında kayboluyor

Anladım düzenli verildiğinde damla sancıyı çok azaltıyor. Sünnet nasıl geçti bende haftaya yaptırcam inşallah çok korkuyorum zorlanıcak ağlıycak nasıl yapcaz diye ya karton bardak falan koyuyo musun

Evet 4 aydan bende korkuyorum yaşayıp goruvez

Aynen banada on damla dediler toplam da ben de sabah öğlen akşama bölüp veriyorun

Biz de 3 aylık olduk,meme reddi yapıyor,sol memeyi almıyor uyurken emziriyorum,kucakta gezmek istiyor, gündüz uykusu çok kısaldı,gece uykusu iyi şükür,çok huzursuz, sürekli mız mız çok yoruyor beni gündüzleri

Valla aynı uykusu yarım saat zar zor sürüyor gündüzleri ve sürekli etrafı görmem kucakta durmak istiyor benim kanguru varda artık rahat değil yeni kanguru alıcam biraz iri bebek benimki taşımaktan çok yoruluyorum ya

Bizim doktor Klipsli sünnet yaptı araştırabilirsiniz evet klips çıkana kadar 5 6 gün bardak koydum her bez değişiminde kantoron yağı damlattim bugün bir hafta oldu 3 gün önce klips çıktı hala kantaron damlatiyorum masaj yap dedi onu yapiyorim kenarları kurudu dökülecek galiba 15 gün olunca kontrole gel dedi iyi gidiyor şimdilik bakalım hayirlica iyileşir inşaallah :heart:

Bugün çocuk doktoruna gittim sordum özellikle guvendigimiz bı doktor günde 3 kere 10 ar damla ver dedi yani toplam 30 damla bende öyle verecem artik

Ya öyle banada ezzaci toplam on dedi

Metsilmi damla iz birde sizde uyku sorunu yaşıyor musunuz anneler bir haftadır asla gündüzde gecede uyumuyo

Evet metsil…bende 10 gundur aşırı arttı gaz sancısı o yüzden damlaya başladım biraz huzursuzluk uykuya dalmada zorluk hemen uyanma gibi şeyler var bizdede