3 aylık hiç uyumayan bebek

Aşırı derecede bitkinim nolur yardım edin kızlar. Bebeğim 3 gündür nerdeyse hiç uyumuyor. Gece sadece 3 saat uyuyor gündüz de 3 4 kere 10 dk en fazla yarım saat uyuyor. Bu kadar uykusuz kaldığından daha da huysuzlanıyor. Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim ama bir türlü çözemiyorum sorunu. Uyanık kaldığında da uykusuz olduğundan ağlıyor genelde bazen öyle bir ağlıyor ki korkuyorum kalbine bir şey olacak diye kalbinde 4 mm delik saptanmıştı. Bir kaç gün sonra 3 aylık olacak. Bu hafta atak haftası zaten ama bu kadarı çok fazla artık ona zarar vericek. Normalde de böyle bir bebek değil direkt uyurdu ama son bir kaç haftadır birkaç günde bir böyle yapıyor. Bende çok yorgun ve bitkinim. Ne yapmalıyım Allah rızası için bi çözüm önerin

gün içinde dışarıya çıkarıyor musunuz temiz havanın dışarıda vakit geçirmesi etrafi izlemesi de uykuya olumlu etki eder .her yolu denedim dediğiniz içinpek bir şeyde diyemiyorum ama evden dışarıya çıkmak benim kızıma her zaman iyi gelmiştir aklıma bu geliyor şu an

3 aylık bebeği nasıl yorabilirsin bilemedim ama bebwğini yormak lazım. Hem sultanın dediği gibi temiz hava bol oksijen bebekleri rahatlatıyor. Bebek arabasına koy yürüyüş yap en azından bebek arabasında uyıduğu da kardır gündüzleri. Geceleri de biraz yor onu hareket yaptır dönme çalışmaları bildiğin mıncır :grinning_face_with_smiling_eyes: yorulunca da uyur. Bir de akşamları banyo yaptır bebeklere uyku geçişinde iyi geliyor.

Belki çok klasik olacak ama o aylarda aynısını bizde yaşadık taa ki 6 ay olana kadar o zmn dönüyor iki eline oyuncak verıyorsun oyalanıyor. Ama bu ayda sakinleştirici muzık açın, banyo yaptırın,karnının tok olduğuna gazının olmadıgına emın olun. Biraz temiz hava aldırın güneşin oldugu yerde biraz güneşe çıkartın. 4 ay atak dahada zor kalbındekı sıkıntı içinde inşallah geçer rabbim şafi ismiyle şifa versin ama ağladıgı zaman bişey olmaz inşallah bebek aglayacak çünkü çok agladıgında dikkatini çekecek ışık ses gıbı şeyler yapın. Birde kuranı kerim açın Buda rahatlatır nazar içinde kendinizde nas felak ayetel kursi okuyun. Bu dönemin geçici olduğunu unutmayın 2 ay belki 3 ay sonra daha rahat edeceksiniz.

Çıkarıyorum normalde dışarıyı seven bi çocuk ama böyle uykuya direndiği zaman yürüyüş yaparken bile ağlıyor eğer uykuya dalsa da binaya girdiğim anda eve geldiğimizi anlayıp uyanıyor uyumuyor

Ay yapıyorum ama hiç etki etmiyor :frowning: uykuya direndiği günler hiç bir şey işe yaramıyor. Anca 1 gün boyunca belki daha fazla uykusuz kalacak ki yorgunluktan bayılsın

Çok teşekkürler Allah razı olsun :folded_hands: dediğiniz herşeyi yapıyorum zaten normalde böyle yapmıyor ama uykuya direndiği günler ne yaparsam yapayım etki etmiyor anca saatlerce uykusuz kalacakta kendi bayılacak yorgunluktan neden böyle olduğunu da anlayabilmiş değilim 3. Ayda rahatlarsın diyordu insanlar şimdi 2 ay sonra rahatlatacağımı düşünemiyorum ister istemez :joy: