3 aylık olucak bebegım grip😭

Kızlar bebegım kasım 5 de 3 aylık olucak babası eve mıkrop hastalık getırdı hem bana hem bebegıme bulastı yavrum cok halsız korkuyorm atesı normal sevıyelerde burnunu sureklı temızlıyorm ıkı gune bır dus aldırıyorm mıkrop gitsin dıye napıcam bılmıyorm mama ıle beslenıyo ztn süt alerjımız var napıcam sımdı ztn yalnızım tek basıma baktm hep lohusalıgımda bıle tektım bıde bu eklendı bende ztn suan güç derman yok bende cok halsızım öksürük hapsurma kafaları yıycem

Doktora götür canım ciğerlerine inmesin buhar veriyorlar evede alabilirsin rahattlar

Bende 2 aylıkken aynı durumu yaşadım. Doktor önerisiyle sabah akşam kalpol verdim ve sürekli serum fizyolojik suyla temizleyip sonra burun aspiratörü ile çektim geçti çok şükür

Evde makınam var hangı ılacları katıp nekdr katıcam ondan tedırgınım

Bende verıyorum calpol burnunuda temızlıyorm ama nebılym korkuyorm

Korkmana gerek yok sadece sürekli temizle ciğerlerine inmesin, arada da kontrole goturebilirsin ben öyle yapıyordum

İlacın adı ventolin küçük şaselerde oluyor zaten 1 tane döküp bitene kadar ver. Uyurken verirsen daha rahat edersin küçük olduğu için huysuzluk edebilir.

Bılıyorm bende saglık personelıym ama bebege korkuyorm nekdr verıcem zarar verıcekmı dıye cok tedırgınım

Tamam tesekkur ederım ıns ıyılesırler bıran once​:palms_up_together:

1 Beğeni

İyileşti mi bebeğiniz bizde gribe yakalandık hem kızım hem ben :smiling_face_with_tear:

Yaaa cok gecmıs olsun canım gecen haftaya gore daha ıyi ben buharda verdım genzı falan cok doluydu cunku burnunu hergun temızlıyorm ama genzi dolu sankı horluyo uyurken ya. Calpolu cok huzursuz oldugunda cok az mıktarda verdm benden ise öksürük hala gitmedi yapıstı cıgerıme resmen bebeklermız saglıklı olsun lütfen allahım​:palms_up_together:

1 Beğeni

Bizimde kizda kuru öksürük var maalesef bizde doktoruna söyleyip hava verelim dedik hergun burnunu duzenli bir şekilde temizliyoruz ama geniz dolu oluyor ne kadar temizlesekde umarım iyileşir bebislerimiz en kısa zamanda​:palms_up_together:t2:

Bizde yakalandik burnunu 20 defa temizledim hala bitmedi resmen sümük dolu nezle gibiyiz gizleri sulanip yaşarıyor