3,bucuk aylik Uyumuyor

3,bucuk aylik kizim var toplamda 8,9 saat uyuyor gunduz uykusu 15 20 dk bir kez o kadar normal mi ?
Deliricem artik yorgunluktan

2 Beğeni

Uyutmaya calisma.sabah uyandi doyur altini dehis ustunu vs onunla oyna ve yor onu yorulunca kendiliginden uyumanistegi gelecek.bide uyku ruyini olustur hanginsaatlerde uyutmak istedigine karar ver o saaylerde daha cok yor ve uyur aksamda gunduzden fatkli olarak uyumaya hazirligi yapip uyutmaya calis hep ayni saatte yaninaltini degis gece pijamalarini giydir doyur ve karanlik sessiz oda yataginda

1 Beğeni

Sabah uyaninca sadece yarim saat oyun alaninda kaliyor onun harici hep benimle ve ilgileniyorum, disariya cikartiyorum yuruyuse 10,15 dk oyunlar oynuyoruz hareketlide, ama yok tum gun kucagimda gezdirmeler konusmalar bacak egzersizleri hem gazina yardimci olur diye ama yok asla uyumuyor. Karanlik odaya goturuyorum beraber uyuyalm diye yine yok ben yoruluyorum o yorulmuyor :frowning:

Geceleri değil de gündüz ancak yarım saat uyuyor benim kız sürekli de ağlıyor

Gunduz aglamiyor gazi olmadigi surece ama surekli mizmiz sessiz kaldigi tek an kucakta gezdirirken, :frowning:

Benim oğlum da üç aylık olmak üzere birkaç gün var gündüz uykuları çok kısaldı memleketimde doğum yaptım oradayken kucaktan kucağa gezmeye çok alıştı evime geldiğim zaman sürekli gezdirmemi istedi ilk birkaç gün gezdirdim istediğini yaptım fakat daha sonra oturduğum yerde kucağıma aldım kesinlikle gezdirmeye bıraktım yatırıyorum ağladığı zaman kucağıma alıyorum oturduğum yerden kalkmıyorum çok huysuzlanırsa 1.02 adım atıp tekrardan Oturuyorum dört ya da beş gün boyunca uykusu inanılmaz bozuktu çok zorlandım düzene bindirmek İçin uyutmaya çalışmadım Çünkü çalıştığım zamanlarda da ben yoruldum sonradan sadece kendisiyle oynadım iş yaparken ana kucağına yatırdım ya da Puset de olabilir ve ben hareket ettikçe kendisi beni İzlemekten yoruldu uyumak İstemeye başladı akşam olduğu zaman kesinlikle ışık açmıyorum bu sayede gece uykuları güzel

Ve YouTube’dan pış pış sesi 5 saat bebek uyku sesi yaz ben her uyutma saatinde bu sesi veya Orhan osman bebeğiniz uyusun serisinden pış pış sesi ile 1 saat olanı açıyorum hem uymasında çok etkili oluyor alışıyor ve uyku vaktinin geldiği bilmesine yardımcı oluyor bence o sesi açık bırakıyorum istediğim sesi iş yaparken çıkartıyorum sorun olmuyor

1 Beğeni

Sevgili anneler onerilerin hepsini denedim ve ilk gun basardim ama uyutmak 30,40 dk mi aldi bugunde anneme biraktim uyumus uyandiginda susturamamis aglamaktan kosarak geri donduk nedenini bilmjyorum neden o kadar agladi bakalim yarin yine deneyecegim

Bu dediginjzi yapiyorum ana kucagina koyuyorum mutfak isinde oda toplama ve camasir asma vs bebek arabasinda benimle ev icinde geziyor.
Neyseki sizlerin yardimiyla yatak odasina goturduk karanlik yaptim cok direndi ama ilk gun kazandim uyuttum :heartbeat:

yatmadan önce duş aldır burnunu temizle güzelce misler gibi uyur inşaallah :hugs: ben hep öyle yapıyorum iyi uyuyor

Benim oğlumda 3.5 aylık gündüz uykuları yok denecek az sürekli oynuyor yormaya çalışıyorum. Bizimki de fazla kucak istiyor ama ağlamadıkça almıyorum. Yatmadan önce de duş aldırıp masaj yapıyorum.Gece de loş bir ışıkta uyutuyorum çok şükür gece uykularımız çok güzel

Gece uykusunda sorun yok ama gunduz uyumuyordu, neyse ki buradaki anneler sayesinde artik uyuyor 40,50 dk aliyor uykuya dalmasi ama kazanan ben oluyorum simdilik :star_struck::melting_face:

Çok sevindim gerçekten bebeklerin gündüz uyumaları anneyi çok rahatlatıyor gün içindeki işleri olsun azıcık kendine vakit ayırma olsun iyi geliyor :smiling_face:

Çok güzel hem kendiniz hem bebek için inşallah uykuya dalma süresinde azalır da hemen uyur :sparkling_heart: