Selam güzel anneler size sorum olcaktı yardımcı olursanız çok mutlu olurum ayrı ayrı başlık açmiyim dedim ![]()
birinci sorum oğlum 9 ay 19 günlük henüz anne baba gel git hiçbir şey demiyor bu normal mi
İkinci sorum henüz dişi yok normal mi
Üçüncü sorum hâlâ eline katı bişey veremiyorum ilerde sorum yaratır mı
Şimdideeenn Allah razı olsunn
Benim bebegim de 9 ay 17 gunluk ayni sekilde baba dede gibi tekrarli kelimeleri kullanamiyor. Henuz hic disi yok. Eline kati veriyorum yine de biraz kemiriyor. Agxinda yumusatip yutuyor
Korkumdan veremiyorum valla
-
1 yasta 3 kelime yeterli yani hala vaktiniz var
-
benim kizimin 12. ayda cikti ilk disi 16 olduk nerdeyse hala 3 ve 4 yeni patladı doktor da ilk diş 14-16ya kadar bekleyin demişti
-
bence yumuşak hafif katı şeyler verilirsiniz haşlanmış sebzeler vs (ben kızımın ben farkında olmadan evdeki yapay bitkinin yaprağını yuttuğunu görünce Allah korudu hepten salmıştım)
Çok sağolun Allah razı olsun cevap verdiğiniz için
- Konuş sürekli bir süre sonra tekrar ediyorlar benim kızım da 9 ay 15 günlük 1 hafta önceye kadar baba mama dede diyordu şimdi garip garip sesler çıkarıyor

- diş olayında ne kadr geç çıkarsa o kadar iyi bence biz altta iki dişi yeni büyüyor (inanılmaz zor

) - nasil katı mesela bunu anlamadım ben de havuç veriyorum bi kemiriyor salatalık minik veriyorum, sert değil ama katı şeyleri damagiyla ezebiliyor merak etme
bide ben yumurtayı falan hiç ezip vermedim minik parçaladım peyniri falan boğazına takılırsa öğürerek çıkarıyor ilk zamanlar korkuyodum ama refleks gelişiyor zorlanmadigi sürece müdahale etmiyorum