3 gecedir böyle

7 aya girdik girdiğimiz günden 3 gecedir saat 4 5 6 gibi uyanıyor gece asla böyle diyildi gün içinde çok uyumuyor saat gece 10 da uyuyor asla böyle olmaz ama 3 gecedir uyku uyayamıyorum sinirlerim bozuluyor gün içinde uykuları yanında yoksam en fazla 10 15 dakka uyur yanındaysam biraz daha fazla gece uyandığında geri uyutuyorum zor belaoda bir aaatibuluyor uyutmak 8 9 gibi uyanıyor 11 12 arası uyku 2 3 arası ikinci uyku en son uyku 5 6 arası neyi yanlış yapıyorum

Kızım 14 aylik asla gece uykuları yok 10 dk da bir uyanıyor. Bu gece uyuduğumu hatırlamıyorum. Uyutuyorum yanından ayrılıyorum kalkiyor hemen. Büyüdükçe uykuları düzene girer dediler tam tersi gittikçe bozuluyor

Bizimkinin oldu olası gündüz uykuları 15 20 dk yanına yatarsam yada ayağımda durursa 2 saati buluyor ama onun haricinde hep kısa gece uykuları bizde 5. Aydan sonra bozuldu önce saat başı kalkmaya başladı sonra 2 3 saatte bir oldu şimdilerde 3 4 saatte. Bir kalkıyor 9 aylık alıştım artık 4 aydır

Aslan böyle olmazdı uykusu 2 kere gece emziririm bazense 1 kere arada ilde karkardı uyandırdı 6 7 gibi biraz sonra uyuturdum ama 3 gecedir uyku yok bana

Aynı canım ayağımdaysa uzjn uzun uyur diyilse yanından ayrılsam hemen arkamdan uyanıyor ha birde perdelerini değiştirdimbenim odama aşırı ağır bir perdem vardıtabı kapayıncada odaya dündüz bile olsa akşam gibi ilik sizdirmazdı ama bu yeni perde çok ince odayı ışıklı yapıyor ondanmıböyle normalda odamız karanlık olurdu şimdi daha aydınlık anlamıyorumki gün içinde hep huzursuz ne kucakta kalıyor ne yerde sandalye falan hiçbiri hep bir sizlanmalar falan

Çok kötü bir şey bu canım nasıl baş ediyorsun bu durumla belkide alışkanlık olmuş bebekte

Ben kazakıstanda yaşıyorum canım burada asla sıcak yok geceler battaniyeyoe uyuyoruz havalar soğuk ve yağmurlu sıcaktan diiyl o kesin 7 aylık olduk hala dişimiz yokbelkide ondandır birde odamın pərdələrini değiştirdim eskiden karanlık olurdu oda şimdiyse daha aydınlık ondanda olabilirmi

11 aylık bzm ki de aynı kesinlkle bana da büyüdükçe düzelir dediler hep ilk ayları mumla arıyorum resmen eskiden gece üç defa kalkıyordu emzrip beşiğe koyuyırdum sallamadan uyurdu şimdi gece on defa kalkacak emecek yarım saat sallanacak on on beş dk sonra tekrar uyanacak sabrım kalmadı Bnmde Allah yardımcımız olsun inşallah

Baş edemiyorum valla. Sabrım da kalmıyor belli bi şeyden sonra yaptığım çözümlerde ise yaramıyor. Normalde tek başına uyur bisilee oldu bu aralar

9 ayligiz bizde de diş yok ..belki perdeden kaynaklı gece gündüz farkını karistiriyo olabilir mi hani hep karanlığa alistiysa değiştiğinde guzduz sanıyor olabilir mi acaba

İnşallah canım bu gece hiç uyumadı zehir etti geceyi bize her saat başı ağlayarak uyuyordu kucağıma alıyorum susuyor yerine koyduğum zaman yine başlıyor yanıma koyuyorum yok durmuyor emziriyorum azıcık susuyor yerine koyuyurum birazçık uyuyup yine uyanıyor

Benim kızım da öyle 7. Aya yeni girdik bizde yatmadan önce kendi yaptığım minik kavanoz mamalardan veriyorum ekstra . Bir de bıraksam arkamı dönsem ağlamalar başladı belki sizinki de ondandır ya da ayrılık kaygısı veya diş acısı ondan olabilir.

Evet sanırım öyle Allah yardımcımız olsun