Bizde şuan 5. Günde falaniz geçmedi tam
Bizim 4.gun oluyor sanırım yada benmi yanlış biliyorum carsmaan gece 11;de ateşi baslamisti
Anladım geçmiş olsun sizede
Bana doktor sen abartiyorsun diyordu şikayetini söyleyince için rahat etsin diye sürüntü alacağım dedi ve covid çıktı..İnsan bebeğini bilir viral enfeksiyon ateşi o kadar uzun sürmez
Aynen haklsiisini bizese iyi diyorlar hep enfeksiyon düşük çıkıyor
Bizimde crp falan normal değerlerde kanda enfeksiyon yok yani herşeyi normal sürüntü de çıktı ne olduğu eğer sizinde kan temizse sürüntü isteyin 5-6 saate çıkıyor sonucu
Tmm teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
Geçer Allahın izniyle korkmayın her yer salgın hastalık dolu canım seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimde öyle oldu inanki bağırsak antiseptiği verdi sonra düştü ateşi diafuryl isimli ilaçtan sonra ateşi düştü 4 gün boyunca ateşi hiç düşmüyordu bizimde 40 derece oluyordu ateşi Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah sürekli dua edicem sizin için ![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim çok yoruldum sizinkide baygın baygın yatıyor muydu hiç haki yok gözünü açamıyor emmiyor
Kaka tahlili yapipmi anladilar bizim iste boğazında da balgam var arada oksuruyo
Benim bebeğimdede boğaz enfeksiyonu da vardı ayrıca zaten bu yüzden çok çekti bebeğm sadece boğaz enfeksiyonu için ilaç verdiler meğer sadece o değilmiş ben yine anladım çocuğumun sorununu hatta bu yüzden doktorla tartıştım acil servisde doktora dedim çocuğum ateşi düşmüyor siz bekle diyorsunuz ilaç 4. Gün sonunda fayda ediyormuş dedim benim bebeğimde rota virüsümü var adeno virüsmü var bu çocuğun ateşi düşmüyor ishali geçmiyor 4 günde süzüldü resmen yavrum tahlil istedim yapmadı direk ilacı verdi bu sefer kızınca eve geldim ilacı verdiğim gece bebeğimin ateşi o gece düştü bazen doktorlar anlamıyor malesef kendi kendinin doktoru olucan
Evet canım baygın gibi uyuduğuda oluyordu bazende saatlerce ağlıyordu bizide kendinide mahvetti ama çok şükür geçti sen söyle doktora dışkı tahlilide yapsınlar belki sadece boğaz enfeksiyonu değildir sizinde
Çok teşekkür ederim insalalh yarın bı çare bulurlar bizede yeşil renkde yapıyor cırt cırt az az zaten doğru düzgün emmiyor göğüslerim şişti
Sağol cnm kacgundur mahvoldum ateş düşmüyor nasıl bişey anlamadi..günde kaç kez banyoyo sokuyorum ilaç veriyorum faydasız hasta dediler antibiyotik verdiler oda alerji yaptı eli yüzü vücudu komple benek benek gözleri şiştin elimde bayıldı gözler kaydı hemen 112 aradım geldiler ama acildeki.doktor biseyi yok deyip yine gönderdi 7 tüp kan aldılar üç gün içinde iki ayrı hastaneye gittim hala çare bulamadim
Ağlamaktan başka elimden bişey gelmiyor cocugua bosey olavak diye korkuyorum gözünü açamıyor ağlıyor uyanıncada ishal oldu simidede emmiyor gogsum sisti
Yeşil yapıyorsa kesin enfeksiyon vardır benim bebeğimde öyleydi doktora dedim enfeksiyon vardır dedi inşallah bir şifa bulur kuzucuk sende üzme kendini doktora hepsini söyle acil şifalar diyorum ![]()
![]()
Sağol cnm insallah kacgundur anlatıyorum doktorlara ama anlayan yok hafta sonu iste acikdeniler bişey anlamıyorlar yarın ola hayrola
Acile mi gittin acil umursamaz ben acile gittim verdi serumu carpolu yolladı eve çocuk doktoru hemen yatırdı bizi
Sağol cnm akşamdan beri hiç emmiyor veriyom reddediyo muzu yatmadan denedim ağzına sürmedi sahip kaşıkla denedim yine istemedi ağlıyor ateşi var serin odaya yatırdım hiç emmeden uyuyor oyelece üç saattir kucamda uyuyordu şuan kabepeye yatırdım arada deniyorum emsin diye ama yok emmiyor