3 harflilerden korkmak

Maşallah görmediniz şey kalmamış bende olsa bunlar korkudan ölürüm anca gece girdim okumadan çıktım bunları korkarım diye bebeğimi zor emziriyorum korkudan

Normalde kendi gölgesinden irkilen biriyim ama o an görünce beyin mi kapanıyo noluyosa o korku tepkisini o an veremiyosun sadece dua okuyosun. Günler geçince ben ne gördüm diyip kendi kendini korkutuyosun :grinning_face:

1 Beğeni

:rofl:haha bencede yaa

1 Beğeni

Ayy korkma canım ya bence dusnunce gözüküyorlar öyle birşey yok diyip dua oku artık hiç düşünmüyorum görmuyorumda sende düşünme cnm Allah’tan başka hicbisry gerçek değildir :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Doğum yaptığım ilk haftaları evimde gölge gördüm eşim sandım eşime mutfak halbuki eşime anlattım eşim korktu bana sen yalniş gormuşsundur vs eleştri yaptı ben tabi korkmuyorum dualar felan okuyorum felak suresi cok cok etkili hep okurum asla ve asla korkmam sukur RABBİME hep ona siginiyorum hepte dile getiriyorum şeytanin kotu oyunlarindan sana siginirim ALLAHIM derim sen zayif oldukca daha cok korkarsin yap ustune ustune yuru

2 Beğeni

Yazıdıklarının tıpa tıp aynısını yaşadım, okurken sanki benmişim gibi okudum.

Zihinsel olarak aklına getirmemeye çalış.

Ben gece mecbur eşim mesayiye kalıyor diye ,gece tek uyuyorum oğlum kucuk diye korkuyorum hala.

Yuzu duvara taraf yatamıyorum düşün ,ister isemez korkuyorum.

Uykularım haram oldu artık.

Cok zor bir durum uyuyunca uykuds oyle bisey gorup daha da uyumaya bile korkar oldum.

Son bikaç gündür zihinsel olarak dusunmemeye çalışıyorum dusununcedaha beter oluyor çünki.

Allaha sığın ya ali de selavat gonder.

Hz Alinin ismini duyunca korkuyorlarmiş diye duydum.

Son bir kaç gündür dusunmuyoru diye normal uyuyorum.

Esim evde olmayınca yatakta uyumuyorum orda korkuyorum nedense gelip koltukta uyuyorum​:face_with_diagonal_mouth:

Off eşim evdeken aklıma gelmiyor evden gidince başlıyor fesfese

Bence bu konu stresle birlikte daha da insanı korkutuyor. Ben de öyleydim, bir süredir belki de uyumaya bile zor zaman ayırabildiğim için yaşamıyorum öyle korkular ama mesela onlarla ilgili bir şey izlediysem bir paylaşım vs gördüysem etkilenirim hemen o gece yine korkarım. Bir de evlenmeden önceki nişan kına düğün vs gibi streslerimin olduğu dönemlerde asla uyuyamazdım. Yatardım deli gibi uykum varken bile gözüm kapanıp uykuya geçerken aniden uyanırdım bir şey gördüğümü sanırdım o bir kaç saniye içinde. Sonra gerçek olmadığını anlayıp uyumay devam ederdim ama sürekli tekrarlanırdı bu. Bence düşünmemeye çalışın zihninizi sürekli farklı şeylerle meşgul edin aklınıza gelirse o zaman hemen başka bşr şey düşünün. Zaman içinde azalır diye düşünüyorum.

Maalesef oyle yalnız kalinca ,halay ceke ceke geliyolar sanki :grinning_face_with_smiling_eyes: