30.dk uyanması

5 aylık oldu bebeğim diş çıkarma başladı malum uykular bozuldu yine. Geceleri 1 saatte bazen 2 saatte 1 uyanmaya başladı. Neyse de. Gündüz uykuları 30 dk oldu. 3 veya 4 kez yine ama. Normal mi bilmiyorum geri uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor. Uyaniklik süresi gündüz 1,5 bazen 2 saat oluyor. Önceden uyurdu :smiling_face_with_tear: 3 gündür 30 dk niye :smiling_face_with_tear: var mı böyle olan acaba

Ayy zor ya napcaz böyle :smiling_face_with_tear:

Bebeklerin uykuları aşamalardan oluşuyormuş uyku eğitimi veren bir sayfada görmüştüm derin uykuya geçerken uyanırlarmış, bu süre genelde 20-30. Dk larında olurmuş muhtemelen sizinki de derin uykuya geçmeden uyanıyor asıl iş zaten derin uykuya geçirmekte :roll_eyes: uyutmak için uyandır taktiği var onu söylüyor eğitimi veren uzmanlar o uyanmadan siz rahatsız edip uyandırıyorsunuz ve uykusu açılmadan tekrar uyutuyorsunuz, tam anlatamamış olabilirim ama bir araştırın isterseniz

1 Beğeni

Evet ya yeni öğrendim ben de. En sağlamı 25.dk da ben bir bakayım ama nasıl uyandırmadan yapacağız ki :thinking:

Benim bebeğim doğduğundan beri böyle üç buçuk aylık kucakta olmadığı zaman en fazla 30 dakika uyuyor 30.dakika kurulmuş saat gibi açıyor gözlerini bende 20-25 dakikada yanına uzanıyorum biraz yanağını falan okşayarak uykusunu hafifletiyorum sonra tekrar pış pışlayarak uykuya döndürüyorum bazen oluyor bazen olmuyor sürekli uykusunun dakikasını takip etmek çok zor uyanınca aynı sizin gibi 1.5 saatten aşağı uykusu gelmiyor bilmiyorum ben bir çözüm bulamadım :frowning:

1 Beğeni

Takip cidden zor iş ya. Ben uyutunca hemen işlerime koyuluyorum valla napcam en iyisi alarm kurmak herhalde :woozy_face: bir deneyeyim bakalım yarın.