39günlükken büyüme atağı olur mu

39 günlük oldu bu gün bebeğim dün çok fazla ağladı normalde memede uyurdu ancak saat öğlen buçuktan akşam 9 a kadar uyumadı uykuya dalar gibi olup hemen uyandı bu gün de 12 buçuk tan 6 buçuğa kadar uyumadı ağladı birazda ateşliydi sizce büyüme atağı mı

2 Beğeni

5.hafta büyüme atağı canım olabilir, tam 40 haftayı doldurmadıysan düzeltilmiş haftası 5. Haftaya gelmiş olabilir

1 Beğeni

37 hafta 4 günlük ken doğdu ateş olur mu ki bu dönemde meme reddi yada daha çok emmek isteme olduğunu huysuzluğu ağlamayı biliyorum ama ateş var mı bilmiyom atak döneminde

Ne oluyor bu çocuklara ya. Benimki de sabah 9dan akşam 5 e kadar zerre uyumadı. En fazla 5 dk gözünü kapattı geri kalktı. Başlıcam böyle atağa. Uyumadıkça ben stres sahibi oldum.

Ateş olmamalı normalde

Ateş çok hafif Di geçti kendiliğinden ama aynı benimki gibi olmuş başında oturmaktan kambur olcam emziriyom normalde memede sesi çıkmaz memede bile ağlıyor uykuya dalamıyor

Aynen bizimki de dun oglen 12.5tan aksam 9a kadar toplamda 1 saat falan uyudu. Normalde 2 saatte bir emziririm ama uyur belki diye fazla fazla memede tuttum yine uyumadi. Memede de durduk yere huysuzluk yapmaya basladi. Simdi de fazla beslendigi icin reflu belirtileri gosteriyor. Valla ne yapsam sasirdim artik.

1 Beğeni

@Fatma Aramıza hoş geldin canım :white_heart::rose:

1 Beğeni

Hoşbuldumm

1 Beğeni