3aylık bebeklerınız kaç kilo?

Merhaba güzel annelerim :raising_hand_woman::cherry_blossom:
Bugün aylık kontrolümüz vardı , 3. Ayımıza gırdık . Doktorumuz kilo kontrolüne baktı bebegım 600 gr eksık . Çok üzüldüm acaba sütüm yetmıyo mu :face_with_head_bandage: boyu 4-5 cm uzamış dedı doktorumuz. Boya da vermıs olabılır Buda bı seçenek dedı . Haftaya her ıhtımale karşı tekrar gelın yıne kilo kontrolüne bakalım dedı olmazsa kan tahlılı yapacak ve mamaya başlarız dedı . Hiç mama vermek istemıyorum anne sütü gelısımı için en ıyısı olacaktı :unamused:

1 Beğeni

Evet anne sütü en iyisi ama mama da zehir değil yanlış düşünmeyin lütfen benim bebeğim 3 ay 20 günlük 2 aydır mama veriyorum emmek istemedi sağdım fakat sütüm gelmez oldu bir süre sonra gayet de güzel kilo alıyor maşalallah süphanallah bebeğim 8kilo 100 gramdı 3 aylık kontrolünde boyu da 64 cm

Masallah . Tabıkı mama zehır degıl ama anne sütü gelısımı için ne kadar fazla alırsa o kadar ıyı . Daha 3 aylıgız biz :frowning:

Moralım çok bozuldu bugün . :pleading_face:

Bu arada doğum kilomuz 2.900 hastane çıkışı 2.700 dü

Bizde 3 aylığız :slight_smile: evet anne sütünün yerini hiç bişey tutmaz fakat mecbur kalırsan yapısal da bişeyin yok malesef

1 Beğeni

Aynen çok doğru bakalım haftaya bellı olacak :unamused:bızımde doğum kılomuz 3450 idi

3 aylık kontrolüne cuma günü götürdüm 5880 gram boyuda 61 santim anne sütü almıyor gündüz gece hiç yoksa üç defa veriyorum gündüzde mama alıyor tabi doğum kilosu da 3110 gramdi

Masallah bebişinize . Rabbim yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin bize .

5300 600 gr eksık dedı doktor . Bebegım kız

Sabahtan beri üzülüyorum ama sureklıde şükredıyorum sağlıklı olsunda diye​:cherry_blossom:ama gelısımınınde güzel ılerlrmesını istıyorum her anne gıbı :frowning:

Öncelikle size diceğim şey her bebeğin gelişimi farklıdır dediğiniz gibi sağlıklı olsun şükredin bebeklerinizi başka bebeklerle kıyaslamayın​:slightly_smiling_face::heart:hiçbir anne bebeğinin kötü olmasını istemez ben gibi sen gibi ama kafanıza takmanıza da gerek yok

Bebegımı asla başka bir bebekle kıyaslamam her bebek kendine özeldir .
Doktorun soyledıgı kılo kontrol sonucu zaten gelısımıyle alakalı olduğu için ben buna üzüldüm . Yoksa falan kişinin bebegı şu kadar kilo benım bebegım neden böyle degıl gıbı bırsey söz konusu degıl olamazda çocuğumu asla hiç kımseyle kıyaslamam

1 Beğeni

6.500 kiloydu boyuda 60 cm di

1 Beğeni

3 aylık 6700 kg boyuda 60 cm di 3000kg doğmuştu hastaneden çıkarken 2880 di

Kız benim ki