4.5 aylık bebegım dönmüyor normal mi?

Haftaya 5 aylık olacağız . Bebegım halen dönmüyor .Sizlerin kaçıncı ayda dönmeye başladı ?
Tabıkı asla kıyaslama degıl her çocuk farklıdır her çocuğun gelısımı kendıne özeldir bunun bilincindeyım ama sadece bir anne olarak merak edıyorum :melting_face:

Sağa sola dönmeye 3 buçuk -4 aylık gibi.Sırt üstünden yüz üstüne dönmeye 6 aylıkken başladı. Bazı bebekler 6-7 aylıkken dönmeye başlayabiliyormuş. Dönmesi için hareketler yaptırabilirsin öğrenmesi için

1 Beğeni

Yaptırıyorum sureklı ılk başlarda benım destegımle dönuyordu şimdi dönmek istemıyo hiç . Kendını gerıye atıyo

Benim bebeğim de 3 buçuk 4 aylıkken yan dmnmeye başladı. Şuan 5 aylık sırt üstünden karnının üstüne dönüyor ama geri sırt üstü dönemiyor henüz. Her bebek farklıdır takılmayın sağlığı yerinde olsun hepsi olur zamanla

2 Beğeni

Biz iki buçuk aylıkken biraz biraz başlamıştık yan dönmelere 3 aylıkken yüz üstünden sırt üstü dönmelere başladı şuan 6 aylık dönüp duruyor işte zamanı gelince herşey olur o da zamanini bekliyordur :cherry_blossom:

1 Beğeni

İnşallah :cherry_blossom::pray:t2:

6 aylığız canım yeni yan dönüyoruz benimkide sevmiyor dönmeyi kendini geri atıyor

1 Beğeni

Benim kizim 4 5 aylik çok nadiren donmeye basladi

Bebekler ama canları istemeyince bisey yaptırılmıyor. Zamanla kendisi yapar zaten bi bakmışsın bir an da dönmüş olur. Zamanı geldiği zaman dönecektir

1 Beğeni

Bakalım bızımkı kaçınca ayda dönecek :melting_face:

1 Beğeni

Bebegim 4 aylığa yeni girdi sağa sola dönmeye basladı canım

1 Beğeni

4 ay 20 günlüğüz biz de donmüyoruz hâlâ :rofl: keyfi ve sağlığı yerinde boyu kilosu maşallah o yüzden canı ne zaman isyerse o zaman döner ya

1 Beğeni

5,5 aydayız. Çabalıyor daha dönemiyor kendi :smiling_face:ben döndürünce geri düzleniyor sırt üstüne sadece. Sol yanına dönüyor kendisi. O kadar şimdilik . Sıkıntı yok egzersize devam.

1 Beğeni

Aynen kızlar bakalım küçük hanım ne zaman isterse o zaman dönecek sabırsızlıkla beklıyorum :melting_face: