Haftaya 5 aylık olacağız . Bebegım halen dönmüyor .Sizlerin kaçıncı ayda dönmeye başladı ?
Tabıkı asla kıyaslama degıl her çocuk farklıdır her çocuğun gelısımı kendıne özeldir bunun bilincindeyım ama sadece bir anne olarak merak edıyorum
Sağa sola dönmeye 3 buçuk -4 aylık gibi.Sırt üstünden yüz üstüne dönmeye 6 aylıkken başladı. Bazı bebekler 6-7 aylıkken dönmeye başlayabiliyormuş. Dönmesi için hareketler yaptırabilirsin öğrenmesi için
Yaptırıyorum sureklı ılk başlarda benım destegımle dönuyordu şimdi dönmek istemıyo hiç . Kendını gerıye atıyo
Benim bebeğim de 3 buçuk 4 aylıkken yan dmnmeye başladı. Şuan 5 aylık sırt üstünden karnının üstüne dönüyor ama geri sırt üstü dönemiyor henüz. Her bebek farklıdır takılmayın sağlığı yerinde olsun hepsi olur zamanla
Biz iki buçuk aylıkken biraz biraz başlamıştık yan dönmelere 3 aylıkken yüz üstünden sırt üstü dönmelere başladı şuan 6 aylık dönüp duruyor işte zamanı gelince herşey olur o da zamanini bekliyordur
İnşallah
6 aylığız canım yeni yan dönüyoruz benimkide sevmiyor dönmeyi kendini geri atıyor
Benim kizim 4 5 aylik çok nadiren donmeye basladi
Bebekler ama canları istemeyince bisey yaptırılmıyor. Zamanla kendisi yapar zaten bi bakmışsın bir an da dönmüş olur. Zamanı geldiği zaman dönecektir
Bakalım bızımkı kaçınca ayda dönecek
Bebegim 4 aylığa yeni girdi sağa sola dönmeye basladı canım
4 ay 20 günlüğüz biz de donmüyoruz hâlâ keyfi ve sağlığı yerinde boyu kilosu maşallah o yüzden canı ne zaman isyerse o zaman döner ya
5,5 aydayız. Çabalıyor daha dönemiyor kendi ben döndürünce geri düzleniyor sırt üstüne sadece. Sol yanına dönüyor kendisi. O kadar şimdilik . Sıkıntı yok egzersize devam.
Aynen kızlar bakalım küçük hanım ne zaman isterse o zaman dönecek sabırsızlıkla beklıyorum