4.5 aylık bebek gece uykusu tavsiyesi

RABBİM yar ve yardımcın olsun seni o kadar iyi anlıyorumki canım benim ailem yakınımda bile kaynanam üst katımda bile bazen çıldıracakmış gibi oluyorum ama hepsi geçecek inşallah eşin biraz yardımcı olsun sana dua felan açıyomusun evde ?

Allah kolaylık versin gorumcemin kızı da sizinkiyle ayni doğduğu günden beri sanki atak haftasında gibi hiç uyumuyor da uyutmuyorda gece gunduz kucakta gazı var bide doktora gitmeye bile kadın illallah ediyor gidip gelene kadar annesinin kucağında yada ayağında 20 30 dk ne uyursa bazen 1 saat uyudugunda kadın nasıl seviniyor bugün bı güzel uyudu ki diye yani siz kendi anneliğinizi asla sorgulamayin susan çocuğa bakması en kolayı önemli olan sizinki gibi aglayana bakmak rabbim inşaallah bir an önce sakinlik verir bebeğinize siz çok güçlü bir annesiniz bugunlerinizde geçecek inşaallah Allah yardımcınız olsun :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Canım benim bebeğimde öyleydi hiç uyumazdi sürekli kucağımda odaları gezerdim çok huysuzdu ben derdim acaba bu ne zaman gülecek ne zaman bu ağlamalar huzursuzluklar bitecek senin dediğin gibi uyurken bile sürekli hareket ediyordu sürekli mız mız ama yetemiyorum diye düşünmedim çünkü benim bebeğim biliyorum ki huysuz bir bebekti senin ki de öyle huysuz bir bebek demekki senlik bir durum değil ama zamanla geçiyor şuan biz 7 aylık olduk daha iyi zaman geçtikçe düzelecek

Eşim evin tüm işinde yardım ediyor cocukta da ediyor ama 12 saat calısıyor haliyle ona uyuma ben uyuyayım diyemiyorum. Allah razı olsun :cry:

İnşaAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsun :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::heart::heart::heart:

1 Beğeni

İnşaAllah öyle olur çok sağ olun :face_holding_back_tears:

Allah yardımcınız olsun inşallah oğlumda öyleydi, bende kendimi siizn gibi hissediyordum. Hatta ben yalnız kalamıyordum bile, ağladığında susturamıyordum. Kesintisiz uyuduğunu hiç hatırlamıyorum bile. Kendinizi yıpratmamanız için öncelikle bebeğiniz uykuyu sevmediğini kabul ederseniz süreç dha kolay oluyor. Uyuması için beklemek, insanı daha çok yıpratıyor. Fakat 6aylarına doğru gaz sıkıntısı azalıyor, eskisi kadar zor olmuyor. Size gülünce, kendini sevdirince bu hissettikleriniz azalacak merak etmeyin
Bu arada oğlum 6yaşında hala uykuyu çok sevmez.

2 Beğeni

Sacmalama lütfen sen harika bı annesin ve o bebişe senden daha iyi kimse bakamaz kimse anlamaz. Sadece bütün bebekler aynı değildir sakin kiyaslama yapma canım bebeğin ve sen gerçekten harikasınız çok zor olduğunu biliyoruz emin ol sadece dur ve bir an kendine bütün bunların geçeceğini tüm gece uyuyacagi zamanların geleceğini hatırlat. Bide anne eş veya her kime güveniyorsan bebişi bırak ve bı duş al böyle bol bakımlı peelingli keseli kremli falan enaz yarım saat kal duşta :hugs: rahatlasın vücudun da .

2 Beğeni

Valla benim bebeğimde aynı çok huzursuz bugün tam 7 aylık olduk şuan saat 1 e geliyor zor uyuttum bugün daha huysuz bide yani akşam üstü 6 da uyandı bu saate kadar uyuyamadım hiç bir zaman guzellike uyumuyor bende diyorum ne zaman uyyacak bu diye uyutmak istemiyorum artık kendi bebeğimi o derece yoruldum bide uyuduktan sonra da uyusa diyecemki neyse uyudu dinleniyorum ama yok nerde en uzun uykusu gece de olsun gündüzde olsun 1 saat tek seninki değil yani öyle olan Allah hepimize sabır versin

1 Beğeni

Aslında kabullendim ama sağlığım gitgide kötüleşiyor kollarım dayanmıyor artık çok yalnızım bu beni çok zorluyor yemek yiyemiyorum duş alamıyorum bazen bütün gün tuvalete bile gidemiyorum :cry:

Allah razı olsun inşallah dediginiz gibi olur malesef ailem uzakta burda yardım eden kimsem yok çocuk ağlama krizine girince eşimde asla durmuyor bende duşa girsem bile 10 dakikada çıkıyorum öyle ağlıyor ki morarıyor bazen zaten yoğun bakımda yattı korkuyorum tekrar hastalanıcsk diye o yüzden ağlamasını istemiyorum

Ayyy kurban olurum ne zor o kuvez muhabbeti bilirim . Allah’ım en yakın zamanda güzel bol gülücüklü günler nasip etsin

1 Beğeni

Sadece süt değil, çoklu besin alerjisi de olabilir.

1 Beğeni

Atak donemindesiniz suan o yuzden zorluyor bebis. 4.ay atagı bizim tam 1.5 ay sürdü beşinci aydan sonra gun be gun duzelecek inşallah. Ben evde bebişi gezdirmek için baston bebek arabası aldım sizede tavsiye ederim. Benim bebegimde surekli kucak istiyor evde gezdirin beni diyordu. Bel kol agrılarından o sekilde bir nebze kurtuldum. Arabasını cok seviyor benim bebegim içinde uyuması da kolaylasıyor.

1 Beğeni