Aralıksız 1 saat ağladı mahvoldu minik bebeğim ya ben de nerdeyse ağlayacağım şurup veriyorum onu da çıkarıyor geri az önce uyuttum ne kadar dayanır bilmiyorum
Bizdede öyle olmuştu çok ağladı huysuzlandi zor uyuttup her defasında uyandı gece ateşi çıkmıştı şurup vermiştim kustu ılık suyla banyo yaptırmıştım ama sabaha kadar doğru düzgün uyumamisti ikinci ay aşısinda böle olmamıştı ama bu çok farklıydı
Duş aldırmadım su deymesin demişlerdi ondan. Çok zordu cidden
Ay bizimde yakın aşımız korktum şimdi
İki aşı vurdu birincisinde sesi çıkmadı diğer bacağına vurduğu ilaç yakıyor ondan baya ağladı
Ayın 20sinde aşımız duş aldırıp mı götürdünüz
Bizde dün vurulduk ama benim bebeğim 2. Ay asisinda daha çok ağlamıştı bu daha rahat geçti tamam her türlü huzursuzluk oluyor ama 2. Ay aşısı kadar değildi
Yok direk götürdüm zatn önceki gün yikamistim
Olabilir değişiyor demek ki
Aklınızda bulunsun… aşı yerine soğuk dezenfektan uygulayın… yani pamuğa soğuk dezenfektan dökün yavaş yavaş silin rahatlar bebek
- Ayda çok zor geçmişti bizimde bide 5. Ayda zorlandık menenjit aşısı ateş yaptı ağlamalı ve 3 gün huzursuz oldu
2 ay aşısinda banyo yaptır getir 4 gün banyo yaptırma aşıdan sonra dedi 4.ay aşısinda sıkıntı yok dedi bize
Her bebek bir değil belki sizin bebek kolay geçirecek korkmayın sağlıkları için
Bunu denicem
Gelecek ay da zor geçecek anlaşılan
Her bebek farklıdır umarım hafif atlatırsnz aşıyı anne olmak kolay değil gerçekten. Allah’ım bebeklerimize sağlık versin
Şuan daha iyi ama uyku konusundan bı garip sizde de öyle oldu mu
- Ay bizde çok zor gecmedi ama arada ağlama krizleri oluyordu o çok yordu beni. Gece uykuya geçişler zor oluyor
Gece uykuya geçişler bizde de çok zor olmaya başladı saat kaçta uyutuyorsunuz acaba
Bebeğime her aşı yapıldıktan sonra benim günlerce başım ağrıyor aşı esnasında ağlayarak gözümün içine bakması beni mahvediyor şu an bunu yazarken bile gözlerim doldu bunu nasıl atlatabilirim ne yaparım bilmiyorum dört ay aşısına bi hafta kaldı