4 ay aşısı Ateş

Dün 4. Ay aşısı olduk dün akşam atesı 38 idi calpol verınce düştü gece rahat uyudu . Sabah tekrar çıktı 38 e . Calpol verdım 9 gıbı düşmüştü ama sımdı yıne çıktı . Soydum üstünü soğuk kompres yaptım calpol veremıyorum 4 saatın gecmesı gerekıyor . Napsam dusmuyo ama sözler neler yaptınız lütfen yardımcı olabilir misiniz :sad_but_relieved_face:

1 Beğeni

Sirkeli suyla soğuk uygulama yapın. Kasıklara boyuna dirsek içlerine daha etkili oluyor. Calpol verin. Başka bişey yapılmıyor. Düşmez 39 olursa mutlaka hastaneye gidin.

1 Beğeni

İnce bir beze sarıp muslin gibi ılık duş aldırın

1 Beğeni

Zeytinyağlı sarımsak deneyin lütfen zeytinyağın içine ince ince sarımsak kıyıp onu ayaklarının altına dürüp çorap giydirin inşallah şifa bulur

1 Beğeni

Duş aldırdım . 37.8 idi . Duşdan sonra 37.1 e düştü . Emzırdım uyutuyorum şimdi . Yatağına bırakınca tekrar bakıcam atesıne inş düşer :pleading_face:

Bunu denıcem uyanınca . İnş şifa olur yavruma

İnşallah :pray:t2:teşekkür ederim

1 Beğeni

Bende koltuk altına eklemlerıne soğuk kompres uyguladım dusmeyınce çareyi duş almakta buldum .

1 Beğeni

Asi olan yerlere bez koy 41 e kadar cikabilir
Kac tane doktora sordum normal dedi
Zaten benim oglan da hep 40 a yakin herzaman
Derecesi.

1 Beğeni

Bir limonun suyunu sıkın… limon suyu kadar suyla karıştırıp çocuğun incecbir çorabını o suyla ıslatıp giydirin. Rahatlatacaktır

1 Beğeni

Bunu da yapayım :disappointed_relieved:

Nasıl oldu bebeginiz merak ettim

İşe yaradı mı

Bu dort ay aşısı iki ay aşısının devamı acaba iki ay asilarida ateş yaptimiydi sizde

Dün gece hıc uyumadı çok huzursuzdu atesı de hep 37.7 lerdeydı hep . Bütün gece uyumadık . Bugün ıyı sankı . Bu aşımızda ateş çok uzun sürdü. Huzursuzlukta yaptı uyumuyo hiç . Az önce baktım 37.1 gece 37.5 gecıyo genelde .

Teşekkür ederım bu arada ilgınız için :pray:t2::cherry_blossom:

O an atesı normale düştü gece yıne çıktı

2 ay aşısı ateş yapmıştı . Yaptığınız gun ama ertesi günü bısey kalmadı tekrarlamadı . Ama bu bayağı uzun sürdü bugün 3.gun

1 Beğeni

Anladim geçmiş olsun

1 Beğeni

Cok gecmis olsun. Her çocuğun direnci farklı ya bizim sadece ilk gün biraz huysuzluğu oldu o kadar. Rabbim şifa versin :two_hearts:

1 Beğeni