Kizlar bebeğim 4 ay aşısı oldu ve aşı yerinde şişlik var aşının dagilmasi gerek ne yapabilirim masaj yaptırmıyor ağrıdan da uyuyamıyor uyuduğu zamanda ağlayarak uyanıyor
Bizde aşı olduk 4 ay . Şişlik var önün dağılması mı lazımmış . Biz mi dağıtıcaz ? Benimkide huysuzdu baya bugün ondan mı acaba
???..…… orda mısınız
Canım fazla bastırmadan pamuğa birazcık limon kolonyası döküp hafif masaj yaparak olabilirsin bir süre sonra dağılıyor merak etme o ilaçların topaklanması benim bebekte de vardı yani biraz geç geçiyor ama geçiyor yani merak etme arada bir masaj yaparak ov
Yarın 4 ay aşısı var şuan 4 aylık 18 günlük inşallah iyi geçer sıkıntısız günümüz
Şişlik yapıyor ya o dağılmazsa ağrı yapıyor canım
Asla dokundurtmuyor ki zar zor yapmaya çalışıyoruz bakalım
İnşallah canım
Allah yardımcımız olsun Hem evlatlarımıza hem bize
Aminnnnn
İyi akşamlar arkadaşlar bugün oğlumun 4 aylık aşısi yapıldı. Ama ben ateşlenmesini beklemeden calpol verdim yanlis mi yaptım acaba vermesemiydim.
Geçenlerde bir aylık aşısını yaptık bende verdim bir kaşığı ateş ihtimaline karşı ateş olmasa bile aşıdan oluşan huzursuzluğu alıyor bişey olmaz
Arkadaşlar falan ateslenmeden neden verdin dediler vücut savassaydi biraz diye. menenjitte varya içinde. Bende keşke vermeseydim dedm
Aslında ateş düşürücü bebeğin vücudunun antikor oluşumunu etkileyebilir bu yönden düşünmemiştim bende arkadaş tavsiyesiyle vermiştim bi daha vermeyiz artık
Diğerlerinde vermeyelim bari ama mecbur kalıyor insan Ağrı ateş olur diye
Bende aşı olmadan 15 dk önce veriyorum çocuk acı çekmesin iyi yapmışsınz kardeşimin eside pediatri doktoru hemen ver der calpolu
İçim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim vicdan yapmıştım niye verdim diye arkadasalrda keşke vermeseydin diyince kötü olmuştum
4 aylık aşı kac tane ateş yapuyomı yaptıran anneler
Tesekkur ederim bizimde persembe insealllah hafif gecer
Bizde ateş yapmadı ama cok huzursuz oldu dört gündür herseye aglıyor desem yeridir normal bir aglama değil kriz seklinde bende eşimde helak olduk.. Agrısı vardır belki diyerek iki gün calpol verdim sadece bir kere. İns kolay gecer sizin..