4. Ay atağı 😭

Kızlar selam :cherry_blossom:

Bebeğim şu an 3 ay 23 günlük ve galiba 4. Ay atağı yaşıyor. Uykuya dalmakta aşırı zorlanıyor, hatta dalamıyor. Bugün koskaca günde toplasanız 1 saat uyumamıştır. 10ar 15er dk sadece göğüsümde uyuyor. Meme emerken kendini geriye atıyor ata ata emiyor. Emerkende kuvvetli çekmiyor sadece ağzında oynatıyor. Yani iştahında da azalma var :sob:

Bu dönemlerde bulduğunuz çözümler neler, ne önerirsiniz ve bu atak ne kadar sürüyooooo :sob::sob::sob: Tam almanyaya döneceğim yalnız kalacağım zamana denk gelmesi hiç iyi olmadı :sob::sob:

D vit damla başladınız mı?

3 ay 24 günlük ve aynısı bugün çok az yedi kilo verip hastalanmasından korkuyorum aşırı uykusuz asla uyumuyor asla kedi gibi tam uyudu diyorum aynı streste girdim

Evet doğduğundan beri sabahları veriyorum

Valla o kadar aynıki davranışlar Gizem :pleading_face: Allah yardımcımız olsun

2 yaş sendromundan sesleniyorum.. burası çok kötü gelmeyin :joy::woman_facepalming:t3:

Hahshshsh hiç geçmeyecek bu ataklar belli ki :joy:

Birde ergenlik süreci var oralar daha kötü.. 2 yaş sendromunu mumla ararsınız :sob::joy:

Hahaha ha canları sağ olsun hepsini çekeriz biz :smiling_face_with_three_hearts: ama konuştuktan sonra daha kolay olur sanki dertlerini anlatırlar en azından :face_holding_back_tears:

Buna aesli güldüm. Dediğim yaşlara gelince konuşarak çözülmeyen sorunlar baş gösteriyor