4. Ay atağı

Kızlar oğlum 4.aya girmek üzere 3 gün sonra 4 aylık olcaz. Uyumak istemiyor normalde çok ağlamazdı ama artık çığlık atıyor uyutmak isteyince ellerini yumruk yapıp ağzına götürüyor hâlâ gazı devam ediyor yani 3 gündür düzeni yerle bir oldu 4.ay atağı dediğimiz şey 4 ay bitince mi başlıyor

1 Beğeni

Aa çığlık sizde de mi başladı :person_facepalming: biz de aynıyız kendi elleri yetmiyor gibi bizim de ellerimizi ağzına götürüyor :rofl: kavramayı yeni öğrendi bırakmayı pek beceremiyor ama :rofl: 3 gündür de evde muhabbet kuşu var gibi garip gurup sesler çıkarıyor :rofl: ağlama krizleri başladı uyku saatim var ne güzel diyordum o hevesim de kursagimda :rofl: biz de 4 e 5 var büyüme atağı sanirim olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum Allah yardımcımiz olsun

3 Beğeni

Aminnnn aminnn cnm :melting_face::palms_up_together::joy:

4,5 aydan bildiriyorum durmuyor anamm yok durmuyorrr :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: Diş damak kaşıntısı mahvetti uyku muyku kalmadi belki 20 dk da uyanıyor gece gündüz. Oyuncakla oynaması 2 dk falan sürüyor sonra yine bas bas bağırıyor :laughing: Ne beyaz gürültüler ne ninniler ne dualar tövbeler tövbesi ben de bagiracagim sonunda onunla beraber :laughing:

1 Beğeni

4 ay 10 günlük. Büyüme atağı oldugunu bilmesem öz evladıma psikolojik sorunlari var derdim :joy:
Günü gününe saati saatine asla uymuyor cok mutluyken birden bağırıyor. Aşırı gergin bir sekilde boze bakarken birden kahkaha atmaya başlıyor. Elleri hep ağzında gerci her şey hep ağzında hee bir de hep bir şeyler anlatmaya çalışıyor gibi bıdı bıdı söyleniyor . Cok zor oldugunu söyleyenler olacak onlara lutfen inan cok zor :sweat_smile::sweat_smile:
Ama benceeee cok tatlı yasasin 4.ay yasasin canım oglum :dancer::dancer::dancer:

2 Beğeni

Ahah çok güldüm valla benimki de aynı gülerken ağlamaya başlar ağlarken durup güler :laughing: videoya çekeyim diyene kadar geçiyor bir ispatlayamadım :sweat_smile: bunları karşı karşıya koysak naparlar acaba :sweat_smile:

1 Beğeni

O da denendi bacım. Kendisinden 15 gün küçük bir arkadasimiz var o da fena ağlayanlardan once bir bakıştılar sonra ağlaştılar yarışa döndü iş. Allahtan bizimki centilmen çıktı aglarken uyudu uzatmamak için. İstersen senin bebislede kapistiralim :joy::joy:

1 Beğeni

4 ay 5 gunluguz dört gun once aşı oldu o gunden beridir aglama krizleri basladı. Birkac gun oncesinden ufak ufak baslamıstı ama asıdan sonra tavan yaptı huzursuzlugu… Elleri surekli agzında surekli kucak istiyor. Uyku desen gunduz hiç uyumuyor gecede 1 den once uyumuyor. Uyandığında aglayarak uyanıyor. Cok zor geciyor yani… Benimde belim agrıyor daha once ameliyat oldugum için agır kaldırmam yasak aslında ama mecbur kalıyorum o yuzden agrılarım cok arttı bugunlerde… Rabbim hepimizin yardımcısı olsun guc kuvvet versin inşallah

2 Beğeni

Benimki daha dört aylk değil cigligindan korkuyorum valla

Kızmayın bana ama 7 aylık olucak kızım hala cırlamalar uykuya direnmeler yıkıyor ortalığı. :joy::joy: Huni takmamıza az kaldı. O kırkı çıksın hele bi 3 aylık olsun diyenlere inanıpda ümitlenmeyin bacılarım bu yolda ömür tüketecez heralde :joy::joy: canları sağ olsun gerçi… ne atağı bitiyor ne gazı ne diş sancısı zor valla allah kolaylık versin herkese

3 Beğeni

Biz de 4 aylık olduk. Hala kucakta uyuyoruz. Beşiğine yatırınca basıyor çığlığı… çok yoruldum napcam böyle bilmiyorum

Ya kizlaarrr 4 e 5 var bizim , çok korkuyoruuummmm şimdi inceden hissettiriyor ama daha mı artacak valla ağlarım küserim bakın olmasın daha fenası noolluur4

Uysalliklar geride kaldı artık :person_facepalming: çığlıklar mizmizliklar uykuya direnmeler mama içmek yerine biberonu isirmalar ve daha sayamadığım birçoğu :smiling_face_with_tear:

Ben bugun dra goturdum aşıdan sonra surekli aglaması huysuz olması meme reddi olması hepsi asının yan etkisiymiş. Muayenesi normal dedi cok sukur. Aşılar bu ay bizi mahvetti… Yaptırsan bir turlu yaptırmasan bir turlu… İns bu süreci cabuk atlatırız…

Zaten şuan atak haftalarindasiniz ama geçer inşallah biran önce çok zordu bizimkide 5. Ayda geçio

1 Beğeni

Hesaplıyor.com diye bi site var. Atak süresini hesaplıyor. İsterseniz bi bakın. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ben de ilk defa kullandım.

1 Beğeni

Aynı durum bızde de var :woman_facepalming:t3:4 ay 4 günlüğüz . 4. Aya gırısımızle atak şoku yaşıyorum .
Uyuyan bebek uyumuyo emmiyo mesela dün gündüz 3 den sonra akşam 11e kadar uyumadı ağlamak istedim resmen :face_with_thermometer:

1 Beğeni

Ben ağladım valla sabah 7ye kadar uyumadı hayatımın şokunu yaşadım resmen dün ve uyumaması sorun değil çığlık ağlama bağırma aniden gülme ve tekrar çığlık ağlama

2 Beğeni

Emiyor da emiyor yine emiyor …Ya bizimki 4,5 sürekli emmek istiyor. Gaz yok alt üst temiz. Doymuyor mu diyeceğim ama bez sayısı iyi gelişimi falan normal her türlü ideal kiloda? Anlamadım gitti atak matak diyoruz ama fena geçiriyor bana da ataklar geldi artik. Ağlamayla uyanmalar…Sürekli bir çığlık…Sabahları dövülmüş fıstık gibi uyanıyorum :smiling_face_with_tear: @Deniz Güneşli günleri nerede cidden 5 olunca geçecek mi??? :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Suan benim kızım da 4 ay 25 gunluk ve 2 haftadir neredeyse emmek istemiyor emse bile hemen birakiyor sut azalınca kivranmalar basliyor hele sol göğsümü neredeyse hic almiyor ok zorluyor beni , bazwn sağıp veriyorum ama bugun mesela neredeyse hic uyumadi toplasan 2 saat uykusu yok, baya zormuş bu 4.ay​:worried:

1 Beğeni