Merhaba hanımlar bebeğim sesi kısıldı ve göğüsten gelen hırıltılı nefes alıyor sanırım üşüttü. Halsiz ateşi yok. Oda 22.9 derecelerde ne giydirmeliyim yatarken.1.6 tog tulumu var. Arkadaş parol ver bişey olmaz diyor ama ben sadece anne sütü veriyorum birde arada Aptamil mama. ve bugün kakası yeşil ve mukusluydu. Her zaman açık sarı olurdu. Eşim görevde ben annemler deyim artık çok zorlanıyorum
Bebegin kac aylik usutmus bebegin kakasi yesilse sogukludur fitil ver 60 ml bisey olmaz cocuk dinlenir.
Benim aile doktoru demisti atesi olmasa bile ver dedi.kilosuna gore ver 5.300 den sonra verebilirsin
Bebeğim bugün tam 4. Ay oldu. Kg 7600 de fitil ne için vericem kabız degil
Rahatlamasi icin bir nevi vucud dinlendirmesi
Boğazı ağrıdığı için hırıltı sesi ondan diye dusunuyorum.
Benim oglumdada sesi tamamen tutulmuştu hırıltısı da vardı ,oronorm diye bir sprey var onu aldik doktor onerisiyle,cok iyi geldi sabah sıktık boğazına aksama kadar sesi acildi, öneririm herkese,mukemmel otesi bisey gercekten.
Doktor sakinca gormezise,mutlaka alın deneyin canim,geçmiş olsun.
Parol mu ver dedi? İnanılmaz. Bol bol burnunu yıkayın, varsa nebulizatörle yoksa banyoda buhar yapıp mukusu yumuşatın, sirtina vurarak balgamini atmasina yardim edin. Akintisi azalirsa öksürmesi azalır. Oksurdukce odem artar sesi duzelmez. Imkaniniz varsa mutlaka doktora da götürün.
Sağol canım ateside çıktı bugün boğaz ağrısını başka bir agrimj bilmiyorum bolca emzirmeye çalışıyorum
Serum fizyolojik yaptım bugün ateşi çıktı indi. Parol neden inanilmaz dediniz? 4. Ay çevremdeki herkes verebilirsin falan dedi
Parasetemol ilaçları 6 ayliktan kucuk bebeklere doktor önerisi harici vermek cok sakıncalı. Insanlarin böyle bir şey olmaz tavrı beni cok ürkütüyor. Bebeğimin sesi kisildiginda doktorumuz bol bol sf ve buhar önermişti bize. Cok gecmis olsun ayrica bebek hastalığı cok yipratici oluyor.
Teşekkür ederim.Mecbur bugün verdim ya keşke bu yorumunuzu daha önce görseydim ama iyi de geldi bilemedim şimdi. Kesinlikle çok yıpratıcı eşimde yanımda değil tek başıma mücadele veriyorum çok yoruldum yorgunluktan oturup ağlıyorum ve bebeğimede yansıyor sanirim
Bence bı doktora görürseniz benimki 2 aylıkken bı grip gibi oldu sadece burun tikanikligi vardı doktora götürdüm dinledi baktı bişey yok ama böyle şeyler çok hızlı ciğere iniyo bebeklerde özellikle 6 ayin altinda çok tehlikeli dedi bir gecede bile kotulesebilir dikkatli olun demişti hırıltı falan diyosn bı görürsen mi acaba rabbim şifasını versin
Merhaba geçen ay oldu bu olayimiz götürdüm doktora burun tıkanıklığı dedi eve gidince de göğsüne sıcak havlu koydum terletmemeye çalıştım şükür iyi geldi 1 2 güne toparladı
Masaallah Rabbim saglikla büyütsün cevabı yazdıktan sonra gördüm geçen ay olduğunu bende