Bebeğim 3 ay 25 günlük son 1 haftadır o kadar gazlı ki ben böyle gaz görmedim geceleri çikar tip yatırıyorum yarım saatte tekrar uyanıyor gaz çıkartırken ağliyor şiddetle çıkartıor yatırıyorum bidaha uyanıp ağliyor 1 satte artık tükenmiş dırumdayım varmı yaşayan üst gazı özellikle hiç çıkaramuyo hani 4 ayda bitiyor du gaz onu geçtin internet de 4 . Ay en yoğun gaz ayı diyorlar varmı yaşayna
Merhaba aramıza hoşgeldin
8ay 15 günlüğünüz halaaaaaa çekiyoruz hem alttaan hem üsttende çıkarıyoruz yine gazlıyız umarım sizinki bizim kadar sürmez gerçekten çok yorucu
Damla kullanıyor musun canim zinco çok işe yarıyor bir de ben probiyotik damla kullanıyorum o da iyi geldi bize
Benımkıde o aylarda oyleydı üst gaz çıkmazsa zaten alta iner ne yapıp edıp o gazı çıkaracaksın. 45 dakıka omzumda sırtına vurdugumu bılırım sonundada çıkardı rahat uyurdu. Yani üst gazı çıkaramazsan zaten mecbur karnına gaz olarak iniyor. Biz gaz danlasıda kullanamadık bebegımı sureklı kusturdu emmek bile istememişti. Yinede dene damlayı her bebek farklı olur rahatlatır
Bizde damla kullanmadan gaz çıkaramıyoruz kesinlikle önce gaz sancısı çekiyor sonrada çıkaramadığı için kusuyor bırakırım 4. Aydan sonra sanmıştım ama bir öğün bile atlayamıyorum damlayı. Sab simplex kullanıyoruz biz memnunuz dene bi istersen canım. Her bebeğe farklı damla iyi geliyor genelde ama deneyerek bulmak lazım. Biz ilk sab simplex aldık direkt iyi geldiğinden 3.5 aydır kullanıyoruz
Relactaz kullanıyıruz bizde yine devam ediyor çok yorucu artik
Her beslendikleri sonra bişey oluyor çocuğa resmen ya
Evet relactaz kullanıyıruz bizde
Yaaaa
inşallah o kadar sürmez 4 aya kadar o kadar gaz yoktu hemencik çıkarur uyurdu ama şimdi 4 ayda bişey oldu
Yaa inşlh cnm bizim 13 günlükken başladı biraz yediklerine dikkat et bakalım belki ondan oluyordur baklagiller asitli meyveler ve içeçeklere ara ver yemeyince sancısı oluyormu bak
Zincoyu dene derim ben de ilk zamanlar çok yaşadım o bayağı iyi geldi @Zulal.cesur
Evet yine yine oluyor malasef bir gün aç kaldım resmen hiç bişey yendim yine ağla ağla sürekli devam etti
Bizde aynı şekildeyiz cnm ne diyim
ben hala knlardan yemiyorum yiyince daha çok gazımız oluyor
Merhaba canım kesin olmamakla ortalama 3 ayda bitiyor tabi yaşını dolmurmus bebeklerde bile gaz sorunu oluyor emzirdikten yada mama verdikten sonra hemen mi cikariyorsun acaba midesine indiginde zorlanır
Benim bebeğim Slikon göğüs üçüncü ile emiyyor ne yaptıysam bırakmıyo ondanda oluyor hemen öıkartıyorum gazınj