4. Ay meme reddi geliyo napıyosunuz kızlar

Yaşayanlar bi yazsın. Ayakta emzirdim en son. Napmak lazım. Bu nasıl çözülür.

Gecen bi arkadas da ayni sorunu yasiyordu ve uzun ugraslar sonunda ten teması ile sorunumu cozdum yazmisti foruma. Bi deneyin isterseniz

Ben 3 aydan berı her ay 10 15 gün meme reddı yaşıyorum haftaya 6 aya giricez , oncelıkle meme reddi olduğu zamanlarda biberon vermenızı ben şahsi olarak önermem ve emmek ıstemedıgınde sakın zorlamayın ben ılk yaşadığımda bu hatalara düştüm ve süreç çok sancılı olmuştu ama artık alıştım her ay yaşıyoruz çünkü oncelıkle emmek ıstemedıgınde kesınlıkle zorlamayın sessız loş bır ortama gecın ten teması yapıp emzırmeye çalışın ben ağzımla ufak oyuncularını tutup sıklarını oraya toplayıp emzırmeye çalıştım arada ıse yaradı bazen kucağımda yüzünü kapatıp ayakta emzırdım arada ıse yaradı hıc emmek ıstemedıgınde sadece uykuda emzırdım uykuya dalınca emzırdım uyanmasına yakın döngüyü böyle devam ettırdım ama asıl sonucu beslenme saat aralıklarını uzatınca çözdüm sadece şunu bilin geçiçi bir durum uzmeyın kendınızı kendımden bılıyorum​:cherry_blossom:

Biz yaşadık on beş gün kadar ve atlattik şükür herşey normale döndü birincisi asla biberon veya emzik kullanmadım.bebgim tam uykuya dalarken aldım emzirdim hep bunu yaptım yoksa tutmuyordu memeyi ağlıyordu.ve gece daha sık emzirdim uykuluydu diye .sonra geçti .ve kesinlikle sessiz ortamda yapin bunu