4. Ay uyku geriliği

1. Ayın sonundan itibaren uyku geriliği yaşıyoruz bir inat huysuzluk beni istememe falan gidiyor sizde nasıl durumlar nasıl yenebiliriz bunu
1 Beğeni
  1. Aya girdik hala yenebilmis degilim zaten olmayan uyku duzeni daha da berbat oldu yatar pozisyona geldigi an kıyamet kopuyor yorulup uyumasını bekliyorum napim :unamused:
1 Beğeni

Cesurda uyumuyor ayağımda sallıyorum bırakınca uyanıyor hemen.
Gece 2 de uyuyor hâlâ düzelmiş değiliz 7 aylık olduk

1 Beğeni

Bizimki yine iyiydi 4. Ayda bozulan birşey

1 Beğeni

Uykular ne durumda İpek

Uyku eğitimi veriyoruz duzene giriyor

1 Beğeni

Maşallah ,Cesur gece saat 2 de uyuyor oda zorla,bende eğitim vermeye başlayalı daha yeni oldu,umarım düzene girer

2 Beğeni

Biz istedigimiz zaman uyutabiliyoruz şükür şuanda

1 Beğeni

Nasıl uyku eğitimi uyguluyorsunuz bizim kız 3 aylık burnumdan getiriyor beni yıldırıyor ve ben salağa dönüşüyorum gündüz de uyuyamıyorum

4 ayından başlanıyor uyku eğitimine ,biz geciktik 7 den başladık

Hala aynı mı canım, şimdi nasıl ?

Daha iyiyiz

Uyku eğitimi çok önemli çok rahatlarsın ama sakın pes etme çünkü başta çok zorlanırsın​:green_heart:

1 Beğeni

Uyku eğitimi verin verdirin ay kafa rahat ediyor :joy:

Ya ben onu uykuda değil meme de yaşadım 4. Ay girdiğimiz an meme verince resmen bana saldırıyordu :woman_facepalming:t3: kendini fırlatmak istiyor falan bir türlü emziremiyordum

Bizde böyle olduk ama evin içine salıncak kurdum beni istemiyor ayakta sallanma istemiyor bizde yarım kundak yapıp uykusunun geldiğini anlayınca açıyorum dandini dandini dastanaya koyuyorum beşiğe sallıyorum hemen uyuyor

İnşallah canım bakalım daha düzene oturmadı

1 Beğeni

Biberon kullanmayi ogret
Sudunu sag biberonu ver eline.kendi icerken uyuya kaliyo zaten.
Memeye yapisik cok zorlanirsin.

1 Beğeni