4.ay uyku sorunu

Kızlar bebeğim 4 aylık. 3 gündür geceleri sürekli uyanıyor. 1 saat sallıyorum 10 dakika uyuyor sonra kafasını kaldirmaya başlıyor. Karnı ac değil 2 saat demeden emmeye kalkıyor. Aranizda benimle aynı şeyi yaşayan var mı?

1. Ay atağı olabilir yada uyku gerilemesi çoğu insan için 4. Ay kabus gibi geçiyor ama 15 2 gün bilemedin 1 ay sürüyor sonra düzeliyor genelde

Bebeğinizin bu dönemdeki uykularında yaşadığınız durum oldukça yaygın ve yorgunluk verici olsa da genellikle geçici bir süreçtir. 4. ayda bebeklerde “4. ay uyku gerilemesi” adı verilen bir dönem başlayabilir. Dilerseniz yardımcı olabilirim @uykununilkesi instagram sayfam

1 Beğeni

Kızlar bebeğim gece uykusundan 6 7 gibi uyanır . Gündüz uykuları akşam dokuza kadar yarım saat uyu uyan oldu ? 4 ay 11 günlük . Bu durumu yaşayan var mı ?

Benim kızım da 4 ay 18 günlük ve sabah uyanma saati en geç 6.30 gece uykusuna yatması da en geç 10 u buluyor ve gündüz yarım yamalak en fazla 1 saat uyuyor uyanıyor 1 2 saat uyanık kalıyor uyku gerilemesi yaşıyoruz

1 Beğeni

Bizimki önceden de böyleydi tek yeni doğan zamanı aralıksız yatardı 2 saat. 1 saat uyu uyan yapıyır uzun süredir ama bu ay çok yprmaya başladı yani kesik kesik bir de salla babam salla

Ben yenidoğan döneminde kucağımda pışpışlayarak uyutmaya alıştırdım o şekilde uyutuyorum uyumadığı zamanlarda hz fatma ninnisini açıyorum onunla uykuya dalıyor deneyin bence

1 Beğeni

Kucakta durmuyor malesef ama deneyim . Teşekkür ederim

Benim bebegimde 3.5 aylik oldu 4 ayda genelde ayni sorunlar okuyorum bakalim bende bir değişiklik olucakmi ben ilk zamanlar kucakta yada hamakta sallayarak uyutuyordum son 1 haftadir ikisini de biraktim uykusu geldigi an yatagina götürüyorum pışpışliyorum yuzune de olmazsa olmazimiz ince bir tulbent cunku dogdugundan beri kafasini hep karanlık yere sokmaya çalışıyordu o sekilde alisti yuzunu kapattigim an emzigide veriyorum 5 dk sürmüyor uykuya gecmesi insallah bu durum degismez

1 Beğeni

İnşallah değişmez sizinki :joy::joy:

Ağzımı acmaz olaydım ilk defa gece 2 de uyandi kucakta uyumak istedi :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

İnşallah öylesine bir durum olmuştur ama geliyor gelmekte olan sanki :joy::joy::joy:

1 Beğeni