4. Aya girmiş bebeğe pirinç unu mamasi

Kızlar bebeğim 100 günlük doğduğundan beri meme fln emmesi mamada emmedi kaç tane mama denedik hiçbirini icmiyor zorla 2 ölçek iciriyorum mamadan Hariç nane veriyorum onu içiyor ama mama olunca bağırıyor cevremdekiler pirinç unu mamasi ver diyor bı zararı olurmu acaba yavaştan ek gıdaya gecebilirmiyim

Benim bebeğimde meme emmiyor sağıp veriyordum ama az oluyordu 3 buçuk aylıkken biberon reddi de yaşadık pirinç unu maması yaptım ama günde en fazla 2 defa verebilirsin içine formul mamada katabilirsin dedi doktorum bide kutu kaşık mamaları var 4 ay üstü olanlardan aldım formul mama ile yapılıyor ondanda verdim arada Bi biberonuda teklif ettim

Pirinç unu mamasina süt kattizmi

Kattig ben

Hayır sadece suyla yaptım 1 yaş öncesi yasak diye biliyorum ama yarı su yarı Süt olarak da yapılıyor bence

1 Beğeni

verebilirsin

5 aylık bebeğimde kaç kaşık yemesi lazım biliyor musunuz

Benimki 4 buçuk aylık yarın çay bardağı suya formül mama ölçeği ile Bir ölçek pirinç unu katıyorum anca bitirebiliyor

1 yaş öncesi hayvan sütü yasak ama mamalar anne sütü ile yapılabiliyor canım

Lapa seklinde verirsen suyu kaynat 150 ml suya 9 silme yemek kasigi 50 ml es deger.tabakta vericeksen.

Eger biberonla vereceksen 37.5 gr 7 silme yemek kasigi sulu olucak

Dereceyi ayarlarsin el bileginle bebek dili ayni dedi ebem isisi

Pirinç unu mamasınin içine ekstra mama mi katiliyor sütle karışınca bişey olmuyormu

Süt kullanmıyorumusunuz ben bugün ilk defa denedim çay bardağına yarımdan az süt geri kalanıida suyla doldurudum 1 tatlı kaşığı da pirinç unu birazda şeker attım tatsız içmiyor

Ben sadece suyla yapmıştım

Biberon reddi yaşayınca doktorum söyledi İnternette formül mamayla pirinç unu maması yapımı diye bakın yapabilirsiniz ama günde en fazla 2 defa verebilirsin demişti