4 aylık 19 günlükken destekli oturulabilir mi

Sizce destekli oturmak için çok mu erken veya biraz daha beklemelimiyim

Ben 4 aylikkenden beri oturuyorum kısa süreli olarak şükür hic bir sıkıntı yaşamadım

Youtubede gordum 3.5 aylik bebegi vakumlu sandalyeye oturtmus benim kizimda 3 ay 10 gunluk daha hic oturtmadim siz nerdeyse 5 aylik olucaksiniz yavas yavas kisa ama oturtabilirsiniz

Osman gönülal kafasını tutuyorsa 3.aydan sonra kucağınızda canlı destekle oturtabilirsiniz diyor

1 Beğeni

Benim bebeğim de 4 ay 20 günlük 3.ayda kucağımızds oturtmaya başladık 4.ay kontrolünde doktorumuz artık destekli oturtalım dedi 20 gündür etrafına yastıklar veya başka türlü destekler koyarak oturuyorum çoğu zaman devriliyor ama çabalıyorum :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Ben 3 Aydan biridir kısa süreliğine oturturuyordum çünkü kızım daha 1buçuk aylıkken başını tutabiliyordu yataktayken yada yerde uzandığı zaman kısa süreliğine belinden yukarısına kadar kendini kaldırabiliyor şuan tek sorunumuz hala dönemediği dir 5 aylık kızım şuan

1 Beğeni

BEnde aynı şekilde 3 ayından beri oturtuyorum çünkü başını çok erken tutmaya başladın kendinden belinden kalkıyordu oturttum bende şuan 5 aylık nerdeyse kısa süreli desteksiz bile oturuyor

1 Beğeni

Evet oturabilir canım bende 4 aylıkken destekli oturtturuyordum bi kaç dakika