Disleri cok kasiniyo eli agzinda agliyo isirmaya calisiyo her seyi 4 aylik bebeginde boyle sorunlar olan var mi tetagil kullandiniz mi
Benimde bebeğim 4 aylık salya ve el ağızda olması çok normal diş oluşuyor ama henüz çıkmıyor sancı acı vs çekmiyorsa bir şey vermenize gerek yok bence
Normal, ben sadece diş kasıyıcı verdim eline işe de yaradı. Elinin agzında olması surekli salya akması gayet normal yani
Tetagil verebilirsiniz içerik olarak en temiz granül bir sorun olmaz bende 4 ncu aydan beri veriyorum
Bnm kizim da 4 aylik 2 aylıktan itibaren eller agizda . Bizimki parmaklarini birak iki yumrugunu bir sokmaya çalışıyor
Gelsiiminden dolayi oyledir canim damaklarinda kabarma varmi bizde 4.5 ayligiz yumrugunu sokuyo parmaklarinin hepsini sokuyo oguruyo bu seferde salya zaten hep var
Bizimde öyle emerken ısırıyor bazen, hırsla iki elini ağzına götürüyor aşıdan beri çokta huysuz mızıldıyor sürekli normal mi ya böyle mi sizde de @514habis_r
Bnmki de oyle ya kucak istiyor hep. Bu ara ne emiyir nede mama iciyor bugun 70 ml mama zor verdim 10 saatir belki daha fazla açtir . Neyin etkisi bilmiyom hasta da degil .
Ben alirken sordum tetagilin yaş siniri yok dedi hergun degil arada bir werebilirsin demisti doktor ben 5 aylikken aldim cok nadir arada bir dökuyorum aqizina ben doktora sormadan hic birsey yapmam 30 yasindayim kendim bile hasta olsam dahi doktora yazmadgi surece hic bir ilaci icmiyorm keza bebegimede ayni sekili uyguluyorum
Benimki dogundugun beri kucagi hic sewmiyo alistirmadam yere battaniyeserdm hep orda yatti oynadi simdi 6 aylik halada sewmiyo kucagi
Benimkide hep emmek istiyor çok emincede gazı oluyor, şimdi oyun halısında koydum hırsla tepiniyor mızırdanıyor hala 4.ay atağı mı oluyor bu
Bilmiyorum ki
Ilk baslarda bnm kizda sevmiyordu ama benim sulale cok kalabalik biri almasa biri aliyor kucagina . Mesela kaynatam bebegi az daha olsa bize bile vermicek . Daha kapidan girer girmez hemen kizi aliyir. Beraber misafirliğe gidince kaynatamda oluyor . Mesla geçen iftara gorumcemin oraya gitik kaynatamgil fln gorumcemin kaynatsi kaynanasi da var onlarla beraber kaliyir gorumcem neyse kaynatam bebegi aldi gorumcemin kaynanadi bebegi istiyor biraz da bn tutuyum diy vermiyor kaynatam bende kizdim tabi . Birak da o da tutsun diy . Kaynatam kaynanamda oyle bebek odaysa hemen aliyir ondan kendi seviyor . Bende kizim dk başi sen mi tutcan birak da kadin da sevsin diyom. Valla az daha olsa bebegi alip gidecek