Kızlar yan dönünce kafasini çok geri atıyor geriliyor aynı yay seklini alıyor korkuyorum boynuna zarar verecek diye bugün devletteki doktora sordum birşey olmaz dedi ama bnce riskli sizdede öyle oldu mu öyle yapınca ağlıyor darlaniyor
Benim de bebeğim 4 aylık aynı şeyi benimkide yapıyor
Ayyy cidden rahatladım şuan
Doktor diyor dönmeye çalıştığı için öyle yapıyor bilemedim
Bende sorcam 27sinde gitcem konturolu var benimki kucakda da yapıyor seninki de yapıyor mu
5,5 aya olacak bizimki evet yapıyor beli kuvvetlendi ya ondan çok şükür. Hele bir de esnemesi var tam gerinme. Sorun değil hatta sevindirici bir şey.
Yok kucakta yapmıyor gece uykusundada yapiyor şimdilerde yere koyunca yan dönüyor kendi kafayida arkaya atıyor unutmazsan eğer yazarsmisin buraya
Maşallah sizinki büyümüş dönüyor mu peki karın üstü
Hayır dönmeye çalışıyor o da sadece soluna ben yardım ediyorum dönünce kendi düzleniyor şimdilik.
Bizde aynı sol tarafına dönüyor o kadarcik bizde gobişde var zorlanıyor biraz
Yazarım canım
Benimki 8 aylık hala yapıyor. Kendini verince yay gibi oluyor… çok da seçimli oluyor. Tedirgin olacak birşey yok canım. Sağlıkla büyüt bebisini
Kızımda reflü varken yapıyordu o hareketi reflü gecince düzeldi. Doktor bize reflüden kaynaklı dedi bu hareket için. Kafasını arkaya yay gibi geriyordu
Sağol canım
Ay ne bileyim tedirgin oldum bide öyle yapıp ağlayınca sanki geri toplayamiyor kendini sanıyorum ah bu bebekler işte tşk ederim canım
Evet uykuda yapıyor ama şimdi uyumadigi zamanda yapınca tedirgin oldum bı
Korkma… denk gelmiş ağlaması.
Sağol canım
Başka doktora da gidip emin olun bence. Kızım uyurken gece gündüz farketmez reflüsü varken vücudunu yay gibi geriyordu. Reflüsü geçince rahatladı şimdi hiç yapmıyor.
Birşey kullandınız mı reflü yatağı disinda