4 aylık bebeğin boyu?

Suan iyi bnm bebek sadece mama icmiyir hergun icen bebek​:face_with_tears_of_joy:

1 Beğeni

Ây suan kafami karşıtı bnm 3 aylikken dok. Gitmedik de saglik ocagindan cagirdilar mi onu hic hatirlamiyom .eger cagirdilarsa 3 aylik kilodu 3.200

Bacim 12 saat cok uzun degilmi orucu bile 12 saat tutuyoruz en azindan gece bikere doyur. Aşıda olmasa her ay boy kilo icin cagiriyolar canim senin kafa iyice karisdi 3 ay kilosu 3.200 yazdin simdide :grin:

1 Beğeni

10.11 gibi gece uykusuna yatiyo kizim 4 gibi bi kalkiyo bide 9.10 gibi gece iki kere kalkmiyo ramazan geldiginden beri

1 Beğeni

Hjahajajaj len hiç gulesim yoktu​:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:oylr yazmisim . Aman bebekle uğraşıyordum . 6.200 yazcaktim.:woman_facepalming:kiz 12 saat ac kalmiyor beni emiyir ama sutum az geliyor demeki . Valla bugun mamayi da zor verdim icmedi .ama 70 ml 90ml veriyordum .Dunden itibaren 100ml 120ml cikartim.

Bnm kiz da gece 11:00/12:30 arasi uyuyor . 4veya 5 uyaniyor emziriyom. 8 veya 9 uyaniyor yine emziriyon sonra da 1,5 saate bi uyaniyir ama yatakta bn yoksam bnle beraber uyanik kaliyor .yatakda bn varsa 11 kadar rahat uyur bazen kalkmayi gozum kesmiy bizim yatak odasinin fon perdesi siyah onu cekiyoruz oda kapkaranlik oluyor uyumaya devam ediyom​:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

4.ayda meme reddi, biberon reddi olur demişti benim doktorum normalmiş bu durum

1 Beğeni

He emziriyosan iyi bari kiz ben aç duruyo sandim doymasa uyumaz geri heralde bacim sutun yaramiyodur belkide. Bizim odada karanlik bende esim.gidince kucugu aliyom yanima 10.11 e kadar yatiyox iyi oluyo valla :grin:

1 Beğeni

11 de mama icdi uyandi saat 2.30 da mama verdim icmedi 60 ml icdi gerisi kaldi bizmkide yapuyo bazen boyle

1 Beğeni

Benim bebis te 12 gibi derin uykuya geciyo sahur zamanı kalkarsa kalkiyo yoksa sabah 7.5 8 e kadar uyuyo sonra emip geri uyuyo 10 11 civarı geri kalkiyo…40 kindan beri düzeni bu kendi oluşturdu bende ellemedim​:sweat_smile: gündüz az uyuyo ama kucakta daliyo koyarken kalkiyo 15 20 dklik kısa uykulari var

Ayn oluyor bnm kiz atak haftasi ya bu ara ayri huysuz bugun hic durduramadim .Disari cıkartım.

:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:ayni bn

Bizimkide dogdugundan beri gece uyuyo sukur insallah hep boyle devam eder​:grin:

1 Beğeni

Valla inşallah 5.ayda rahatlarız diş ağrıları başlamadan

1 Beğeni

@gökyüzükadar @514habis_r kizlar sizede kan ilaci baslattilarmi asidan sonra

1 Beğeni

Sağlık ocağı verdi de ben onu kullanmıycam ocean öneriyorlar temiz içerikli onu kullanıcam

1 Beğeni

Kendi ebemiz izindeymis baska ebe verdi oda bisey demedi gidince bende bi soruyum saol canim

1 Beğeni

Insallah​:blush::folded_hands:

Evet bugün verdim ayni tentirdiyot gibi birsey.

Bn valla verdiklerini kullaniyom 7 ,8 aylik olunca birakirim hepsini de​:face_with_tears_of_joy:ek gidaya baslarim kanını ordan alsin .

1 Beğeni