Bebeğimin 2 aydır boyu 63 cm. Normal mi sizin bebeklerinizin boyu ne kadar? Erkek bebek benimki.
Bence normal kilo alımı iyiyse benim bebeğimde 2ay hiç uzamadi sonraki ay 7cm birden uzamıştı kilo alımı çoktu
Suan kac gunluk bebeginiz . Benim kizim 2 aylikken63 cmdi suan 4 ay3 gunluk 65 cm olmus.nomralde dogum boyu onemli mesla 50,52 cm dogan bebeklerin suan boy uzunlugu 65,67 civari olmasi gerekiyormuş.
Bizde 4 ay 11 gunluguz dun asimiz vardi gittik kalca gelisim geriligi icin ortez kullaniyoruz onu cikardim ama boyunu olcerken sknti olmasin diye bacaklarini duzlemedi gecen ayda 63 bu ayda 63 geldi biseyde demedi kendi ebemiz.yokdu o aciklayici konusuyodu kilomuzda iyi ama buyudukce boy yavaş uzuyo heralde
5ay 7günlük 65cm doktor kız bebek boyu kısa dedi kafa çevresi 40cm kafama takıldı Nöröloje yolladı
Senin kiz 63 degildir seninkide 65 vardir . Kilo kac olmus . Bize bu ay sinirda kilosu dedi hemsire. Bizde bugun alduk bacaklardan asiyi .
Duzgun olcemede kalcasindan dolayi bacaklarini germek istemedi bencede 63 le kalmamisdir cunki yeni aldigim tulumlari bile olmuyo. Kilosuda 7.900 geldi 7.600 geciyorum kayda dedi bisey demedi kilosu hakkinda. Sizin kac olmus canim
Bizde bugün aşı olduk eve gelince çok ağladı sonradan yaktı galiba sizde de oldu mu
Bizde dün olduk eve geldi uyudu gayet iyiydi uyaninca cok agladi gozunden yaş geldi hep bugun iyi sukur
Saglik ocaklaro boy ve kafa cevresini duzgun olcmuyoki canim dun kafa cevresini olcdu yamuk yumuk bi gorsen 43 cm geldi gecen ayda 43 du hic bisey demedim
Eve gelene kadar gayet iyidi konuşuyordu, neşeliydi sonradan vuruyor galiba 2.ayda hiç böyle birşey yaşamamıştık, sakinleşmeyince arkadaş söylemişti buzluğa dezenfektanı attım 5 10 dk durdu aşı yerine koydum iyi geldi
Bizim 2 ay asisida cok zor oldu huy degistirmisdi resmen. Ebe bizede soguk kompres yapabilirsin dedi bide bide kalça icin aparat kullaniyoruz oda tam asi yerlerine denk geliyo birazda ondan agladi gibi
Deme ya bizde de olur mu ki kucağımdan indirince dudağını büzüp ağlıyor aşıdan sonra. Oyy kıyamam doğru baskı yapıyordur aşı yerine çok geçmiş olsun, şifa olur inşallah
Yok bunda olmaz canim ates bile yapmaz ama yaparsa calpol ver dedi 2 ay asisi zordu bizimki bugun duzelid dun agladi ama cok
Bnmki de oyle bide babamgili cagirmistim iftara Allahdan annem kardesimi onden yolladi da o bakti bebege kucaktan inmek istemiyor bu ikinci calpol verisim.Suan da bile kipir kipir yanimda bi uyumadi . Elini kafasina kpyuyor . Bode istifar etmis bn mutfaktayken yastigi ustu basi hep kusmuk olmus .Allahim korumus bebemi bn bide kundak yapıyom donmesin diye.
Kilosu guzel seninkinin 2 aylikken kilosu kacti .
Bizim 2 aylikken kilosu 6.200 simdi 6.800 olmus . Bu ay cok kilo almamis acaba bnm kiz cok haraketli ya ondan mi oldu aşırı haraketli suan bile yanimda tavuk gibi cirpinip duruy
2 ayligi hatirlamiyomda bacim 3 ay kilosu 6.700 du. Senin bebis 3. ayda kilo almamismi 2.aydan 4 ayami almis okadar. Bizimki bogazi cok seviyo gecede 1 kere mama iciyo daha gece 2.3 kere icse nolur bilmiyom . Hareketli bizimkide 1 haftadir kicinda alet var diye ayaklarini cok hareket ettiremiuo ,
Allah korumuş çok şükür, bizde öyleydik sabaha kadar huzursuzdu birde hemşire 2.ayda birşey olmadıysa bunda da olmaz demişti ama öyle olmadı bunda daha çok etkilendi inşallah bugün daha iyi olurlar
- Ay boyu 60 cm kilosu 6100 di…doğum 3090 a 49 cm…bir hafta sonra 4. Ay aşımız var ne kadar oldu bilmiyorm
Sadece 500 gr almis .bn mamasindan kisyorum . Bide gece 12 uyuduysa sabah 12 kadar hic mama vermiyom anne sutum demeki iyice azaldi.