Kızlar bebeğim 4 aylık olucak 5 gün sonra sütüm artık yetmiyor sanırım biberon ve mama reddimizde var alternatif olarak ne verebilirim bebeğime
Yoğurt verin ek gıda için hazırsa meyve püreleri yapabilirsiniz
Üç gün üç kaisk kuralı ile sebzeler verilebilir diyeceğim ama 4 ay da erken değil mii ek gıda için mamasını degistirebilirsiniz belki onu sevmiyordur…ve sütünüzü artıtaxak yiyecekler bol su yardimcj olur inşallah ![]()
Mama denemesi yapin ya ek gıda için erken değil mi
Sut artirmayi deneyebilirsiniz. Doktorunuz daha iyi bilir ama 4 aylik bir bebek icin alterbmnatif anne sütü ya da mamadir.
Pastorize yogurdu muzla ezip vere bilirsin,3/1ini.
Ek gidaya geciyorsan günde 30ml suda ver canim kabizlik yasamasin
Hazır olup olmadığını bilmiyorum henüz kontrole gitmedik maalesef ve bu red olayı 1 haftadır falan var
Mama değiştirdim 3.oldu bu aldığım ama asla kabul etmiyor sütüm var aslında ama her saniye aranıyor gibi hareketler yapıyor bilemedim
Çok bilmiş aile büyükleri sürekli bir şeyler tattırıyorlar çocuğuma sanırım onun için ne mamayı kabul ediyor artık ne de sütü canı istemiyor galiba
Atak haftasinda olabilir ataklarda meme ve mama reddi oluyo .
Ondan mıdır bilmiyorum ama bence meyveli yoğurt meyve sıkıp suyunu falan yedirdiler hep yapmayın dediysem de kimse dinlemedi beni adım çok bilmişe çıktı hatta en son kefir verilince çıldırdım zaten yani kısacası o yüzden sanırım sütü istemiyor artık