4 aylık yüzüstü uyuma

Kizlar selam kizim 4 ay 10 günlük keşke yapsaydım ama daha önce hic yüzüstü yatirmadim artık daha kendini kontrol edebilir gibi geliyor o yüzden bu akşam ilk defa yüzüstü yatırdım 2-3 dk da bir kaldırıyor kafayı gozler kısık kısık sağa sola bakmaya çalışıyor yatırıyorum geri :rofl:belki kafası ve kulakları da birazcık düzelir :face_with_peeking_eye::rofl: siz ne zaman yatirdiniz yüzüstü alışır mi dersiniz kulaklar ve kafa için geç mi kaldım siz neler yapıyorsunuz bu konularda . Şimdiden teşekkürler

Valla bende yüsüstü uyutuyorum 4 ay 17günlük bebeğim. En rahat uykuya öyle geçiyor reflü yatağı ve yastığını da kaldırdım dümdüz yatakta yatıyor öyle

Normalde bile bazen midesi ağzına gelebilirken yüzüstü nasıl baskı olur Allah bilir. Ben korkarım. Gündüz bile çok fazla tutmuyorum 5dk onda da yanındayım. Bir de o şekilde uyumaya alışmasını istemem doğru değil. (Hem uyku pozisyonu olarak hem de dinen)

Ya kafa ve kulak bizde de sorun :roll_eyes: asla yan yatmıyor yüz üstü de yatmıyor rahatsız oluyor kulaklar desen kıvrılıp duruyor çıldırcam artık :joy: osman gönülal oturmaya başkadıktan sonra kafa düzelir düyo ama bilmiyorum görcez kafa gelişiminin rn yoğun olduğu zamanda 9-12 aymış bilginize kızlar

Brn hiç yuz üstü uyutmadim cok tehlikeli bebek kendini döndüremez ve Allah korusun nefes alamayabilir.

Kesinlikle cok tehlikeli

Ya bende öyle düşünüyordum ama artık kafasını cevirebiliyor rahatça, rahatsız olduğunda kafayı kaldırıyor falan ne bilim

Ya yanından ayrildigimda yatirmiyorum sürekli gozetliyorum bide rahatsız olduğunda kafayı kaldırıyor ya ona güveniyorum 4 ay 12 günlük olduk o rahatlatıyor ama bakalım

Öyle mi diyorsunuz gözetim altında biraz daha rahat gibi ya

Ben 2 aylıkken yüzüstü uyutmaya başladım, çarşafı lastikli, yanına yastık battaniye bırakmıyorum,3 aylık olmaya az kaldı, kafasını kendisi sürekli dönderiyor,hatta poposu ile ileriye gitmeye ve dönmeye başladı,yatak kenar koruyucusu aldım, gündüzleri beşikte yatıyor,gece uykusu yüzüstü daha rahat ve uzun uyuyor, açıktığında uyanıp ağlıyor ben 1 aydır bir sıkıntı yaşamadım inşallah da yaşamam

Ay ne güzel ya keşke ben de erken baslasaydim . 4bucuk aylık olduk yatırıyorum yüzüstü uyanıyor çıldırmış gibi bağırıyor :face_with_peeking_eye::rofl: kafa yamuk kulaklar kepçe :rofl: . En güzelini yapmışsın bence sen hep büyükler biz yüzüstü yatırdık kafasını kaldırmaya başlayınca diyor . Keşke daha önce deselerdi :rofl: inşallah bişey olmadan böyle düzgün kafa kulaklarla buyutursun canım :pray: çok özendim sana :two_hearts:

Bence geç değil ablamda iki çocuğunu yüzüstü yatırarak büyüttü inşallah sende bir rutin oluşturursun, bebeği erken yatırmaya çalış rahat edersin inan​:heart::palms_up_together:

E de valla bı kere kirkliydi gazı vardo bı turlu rahatlayamadi kalktım oule yaptım rahatladı.uyidu o günden beri alışkın