4 bucuk aylik bebek OKSURUK YARDIM

Bebegimde oksuruk basladi neler yapabilirim tecrubeli anneler lutfen yardim edin. :pray:

Burnunu temizliyor musunuz bebeklerde öksürüğe sebeb olur canım

Evet temizliyorum burun mukusu yogunlasmisti 3 gun once zaten :frowning: oksuruk ilk defa basladi ve cigerden oksuruyor

Doktora götür canım ciğerlerini dinlesin

Benim bebeğim de çok öksürük vardı çok korkuyordum sürekli burnunu temizledim ama önce de doktorumuza götürdüm o söyledi geçmezse anbiyotik verdi şuan çok şükür Allah’ıma

Antibiyotik ciğerine inmişse veriyor. İnmemişse hava veriyor nebulizatörle srrum fizyolojik

Pazartesi randevu aldim. 3 gun bekleyecegim atesi cikmadigi surece 3 gun bekleyin diyorlar.
Evde serum fiz ve nebulizator var deneyeyim cok artarsa :frowning:

1 Beğeni

Doktoruna danış buhar ver

Dene canım muhtemelen öyle yap der zaten

Tesekkur ederim arkadaslar sabah bbegim kotulesti hastaneye goturduk buhar verildi hastanede eve geldik fakat kotu olursa yine yatis yapilacak ins duzelir :pray:

İNŞALLAH iyi olur canım

Bunu eczaneden al ayak altına gögsüne ve sırtına sür geçmiş olsun

1 Beğeni

Canım samirsagi bir kac parcaya bölüp yut sütünden geçer cok faydasini göreceksin

Cok tesekkurler yarin deneyecegim hemen,
@Züleyha pazartesi eczaneden edineyim hemen bunu daha once gormemistim. Cok sagolun.

Sende saol canım cok fazla sürme cunku üşüyor yiyenime sürdüm üşüdüm dedi bnde bebgime az sürüyorum bilgin olsun :cherry_blossom::smiling_face:gece uyumadan önce @Damlavictoria