4 buçuk aylık haftada bir kakiş normal mi

Yani 2 aydır hep haftada bir 8 günde bir kakiş yapıyor normal mi sizce ya sütümle besleniyor sadece

Cevap verebilir misiniz :face_holding_back_tears:

Bizimkide böyle ne yapacağımı şaşırıyorum :pleading_face:

İlk cocugum oyleydi 10 gunde bi yapardi onuda zar zor kabiz oluyo haliyle doktora kac kere goturdum 10 gune kadar normal dediler catlakda oldu cocukda suan 10 yasinda dogdugundan beri kabizlik sorunu var

Doktora sordunuz mu hiç

Zeytinyağı ile poposuna masaj yap çıkarmasa bile rahatlatır parmak ucunla yap kulak çubuğu tahriş edebilir benmki 2 aylıkken 2 defa kabız oldu yani 3 gün yapmadı sürdüm çıkardı anında

Ben çocuk doktoruna sordum 1hafta yapmaması normal dedi ama ben zeytin yağı veriyordum yani doğal olduğuna inandiğim bir zeytinyagiydi 2 hafta kadar önce soğuk soğuk sıkım zeytinyağı aldım tamamen doğal ondan sonra günde bir kere mutlaka yapıyor rahat bir şekilde benim bebeğimde kupkuru yapıyordu çok şükür düzeldi

Doktor bana zeytinyağını tabi doğal olacak günde bir kez bir çay kaşığı sütünle karıştırıp ver demişti gerçekten işe yarıyor.

Teşekkür ediyorum bende veriyim o zaman

Market zeytinyağı olur mu

Market zeytinyağı olur mu?

Bünyesi buna alışmaz mı peki bebeğin

Sadece kabız olduğu dönemlerde verirsin anlarsın ne zaman vereceğini. Ben bakıyorum yapmakta zorlanıyor o günler veriyorum gerçekten de verince rahatlıyor akşamina kalmadan dolduruyor bezini. Alisacagini sanmıyorum zeytinyağı faydalı birsey. Market zeytinyağı olur mu bilmiyorum ki doktor doğal olsun demişti. Birde sağlık ocağının d vitamini damlası da rahatsız ediyor bebekleri ben o yüzden ocean aldım günde 3 damla. O da zeytinyağı içerikli

Ocean kullanıyorum bende . Doğal zeytinyağı nerde satılıyor peki

Eşime buldurdum bende arkadaşı getirdi Balıkesirden. Sen yine de bulamazsan markettekileri arastirirsin yada doktora sorarsın marketteki yağlar olur mu diye. Ben içeriklerini bilmiyorum markettekilerin doğal mi değil mi yanlış bişey söylemek istemem. Ha kötü doktor ilaç falan verir kabızlığıni önlemek için. Bide poposuna falanda sürüyordum yağ uyarmak amaçli doktor yapabilirsin demişti masaj eşliğinde

Prema’nın tuvalet iletişimi videosunu bi izleyin. Belki fayda görürsünüz. You tube. Bence poposunu uyarmak bebeğin cinsel gelişimi için doğru değil. Yine de herkesin kendi bebeği tabiki.

Marketten al popisine surceksin zaten

Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş. Benimki günde 3-4 kere mama da alıyor o yüzden 10 günü beklemezdim ama ona bile normal dedi doktor ama bebişte huzursuzluk yoksa tabii. Ama bizim doktor ilk seferinde dördüncü gün yapmazsa fitil dene de demişti denemiştik. Belki fitil yapmasak o gün yapacaktı çünkü düzeni dört gündü sonradan anladık. Yine de 10 günü filan beklemeden probiyotik kullanmak mantıklı bence hiç olmasa bağırsakları düzenler bi zararı yok tam tersi faydası var

Bu arada kaka yapmıyor oluşu ya da seyrek kaka yapıyor oluşu kabızlık demek değilmiş kabız demek için keçi pisliği gibi top top olması lazımmış

Bir annişin yazisiydi,fikir olsun …

Sürekli olan bişey değil tabi ki doktor önerisi ile sürdüm bende