40 çıkartmak

Kızlar 2 gün sonra kırkımız çıkıyor. Sizler nasıl yaptınız süreç nasıl oluyor bilgi verir misiniz ben daha önce ne gördüm nede yaptım bilgim yok. Nasıl yapacağım. Ben yaptırsamm olurmu yoksa büyük biri mi yaptırmalı. Suyu nasıl oluyor vs

1 Beğeni

Dümdüz banyo yaptıracagım ve sesli kuran dinleyecegim. Baska bir rituele gerek duymuyorum sahsen.

2 Beğeni

Kovaya bebek için ayrı kendim için ayrı 40 tas su koydum ve her tas suya 1 er defa ihlas okudum. Bebeği o suyla yıkadım. Kendim de duş aldıktan sonra abdest aldım ve o suyu baştan aşağı tüm vücuduma döktüm. Başka bir sey yapmadım

40 tas küvet maşrapasıyla mı yoksa normal kase falan onla mı koydunuz

Anne abdest almadan bebeği emzirmesin diyolar guslenip öyle emzirmemiz lazımmış. İlk biz banyo yapsak olurmu

batıl inançlar bu tür düşünceler. abdest almanız güzel abdestli emzirmeniz güzel fakat illa yapacaksiniz diye bişey yok. bide 40 çıkması diye bı olay yok dinimizde​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Normal orta boy kase ile koydum

Olur neden olmasın ki bebeği yıkayacak başka biri varsa da o bebeği yıkarken sende o sıra gidip abdestini, duşunu alırsın.

Yarı kırkinizi çıkarttınız mi hic biliyor musunuz nasil oluyor ben bilmiyorum da

Yarı kırk çıkartmadım gerek duymadım nasıl olduğunu da bilmiyorum

Bende direk dün çıkarttım kırkımızı