Anneler merhaba kızım 40 günlük 5 gündür sütüm gelmediği için mama veriyorum zaten mama takviyesinde de bulunuyordum anne sütüyle beraber şu an kabızlık çekiyor ve gazınıda çıkartamıyor sma kullanıyorum kabızlığı için doğal olarak ne kullanmalıyım yada neler yapabilirim ağlayınca çok üzülüyorum yardımcı olur musunuz![]()
Bizdede cok erken basladi kabizlik 9 aylik olucaz hala devam ediyo eskisi kadar degil biraz duzeldi ama. Ac karna zeytinyagi ver cay kasigiyla demisdi doktorum mama degistirebilirsin. Prebiyotik kullanabilirsin
Teşekkür ediyorum ![]()
![]()
Sma comfort kullanıyordum bebeğim 55 günlük ondada kabızlık sorunu var 6 7 günde bir yapıyordu hipp aldım onda probiyotik var mıdir acaba 2 gündür kullanıyorum ağlıyor gaz yaptı sanırım düzelir mi acaba ya
Sma comfort bizide kabiz yapmisdi bebelac gold a gecmisdik oylede devam ediyoruz. Hippin icerigini bilmiyorum ama smadab daha guzel mama
Yeni gecdigin icinde agir gelmis olabilir
Aptamili ilk kizimda kullandim oda cok kabiz yapti tabi 10 sene once. Suanki kziima hic almadim aptamille ilgili bi ara iyi seyler soylemediler nekadar dogru bilmiulyorum ama oyle olsada toplatirlardi oda var yani.
Benim oğlumdada sürekli bir kabızlık sorunu vardı aptamilden hip e geçtiğimizde oldu bebelac gold a başladık şükür bu iyi geldi
Probiyotik damla kullandım canim ben tek öğün 6 damla demişti istersen kullanabilirsin çok işe yarıyor