Pazartesi 40 mız çıkıyor 40 mevlüdünü hemen yapmak istemiyorum 2 ay sonra falan bıraz daha büyüdüğünde yapmak istiyorum suan çok küçük kalabalık ortama sokmak istemiyorum Ama annem de bu şekilde uygun olmayacağını söylüyor ne yapsam bilemedim Oğlumun Mevlidini hemen yapmıştım Çok kararsızım sizce kızlar hemen yapayım mı yoksa birkaç ay bekleyeyim mi
Şuan heryer hastalık kaynıyo covid maymun çiçeği el ayak hastalığı grip ben olsam yapmazdım
Ben 3 aylık olana kadar kimseyi eve bile almadım sonra çocuğu görmeye geldiler hasta oldu yavrum buharlarla iyileşti
Bende suankı hastalıklardan dolayı sıcak bakmıyorum hatta 6 ayında yapayım hatta 6 ay kınasında aradan çıksın diye düşünüyorum maksat evde kuran okutmak hayır yapmak
Bence o zaman 6 ayında yapman daha mantıklı kendini biraz toparlamış olur bebek
Bence bekleyebilirsiniz ben geçen ayın 8’inde yani kızım 3.ayını doldurduğunda bebek mevlidi olarak yaptım inanın çocuğum nazardan yine hasta oldu hani Allah korusun ama en azından küçük bir soğuk algınlığı yerine çok hasta olmasın yavrucak bebeğimin burnu tikaliydi biraz öksürük vardı ama çok şükür cigerlerinde değildi hava verildi burnuna serum fizyolojik yapıldı bizde evde yapmaya başladık 1 güne kalmadan kızım kendine geldi 🩷
Aynısını yaşadık malesef