Merhaba kızlar bebeyim dört aylık oldu uyku düzeni kurmak istiyorum tavsiyeleriniz neler nasıl yol izlemeliyim gece uyut masi zor oluyor
Tracy Hogg- Yeni Annelere Mucize Çözümler ve Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler. Ben bu yazarın kitabından ilerledim. 10 aylık bebegime uyku eğitimi verdim bir haftada sorun çözüldü. Artık yatırıyorum kendisi uyuyabiliyor.
Canım onu sen deil bebek belirliyor artık günde ıkı uc defa tek yatacak ve hep mızmız olacaktır
Ay öyle zaten bide sesi kısılmış usutmismu acaba nasıl anlarım hiç ateslenmedi şükür aglamaktan da olamaz ve dedim hemen alıyorum ama bazen çok bagriyor ağlıyor
Bizde 10 gün sonra 4 aylık olacağız bebek kendi belirliyor diyorlar umarım 4. Ay çok zor geçmez çünkü çevremde birçok kişi zor olduğunu söyledi. Korkuyorum doğrusu nasıl davranmam gerekiyor diye kitaptan okuyorum. Çünkü benim nasıl davrandığım çocuğun ileri ki yıllarını etkileyecek
Bu aylarda neler yaptınız kaçta uyuttunuz . Bilgi verebilir misiniz rica etsem
Korkutmak gibi olmasin ama resmen cocugumu tanıyamıyorum ne uyku kaldi nede huzur
Burası çok fena hiç gelme derim kal olduğun yerde gece uykusu diye birşey kaldimiki oda neydi
- Aya girince mi oldu
İyi günler geride mi kaldı sizinde mi 4. Ayda başladı
Bizde 4 ay 4 günlük olduk ama bu uyku duz3ni bi deyismeye basladi geceleri uyuyodu guzelce simdi habirde mizildaniyo ağlıyor gunduz de uykusunda kisalma oldu ben gececek diye bekliyorum inslah gecer demi
Birde kaka durumunuz nedir. Benimki hep 2 hafta ds BİR yapıyor nerdeyde
Yok canım 4. Ayda daha beter oldu diş ,atak derken bu hale geldik ne gece ne gündüz uyumuyor inşallah bir an önce geçer gider
Evet 4 aya girince oldu
- Aya giriş yaptık 9 da 10da uyuyam bir bebişiniz varmı acaba
Biz genelde 10.30 / 11gıbı gece uykusuna geçiyoruz
Bizim duzenli genelde guzel sukur tabi ani misafir hismi olmasa
Bizim gece uykumuz duzenli cok şükür en gec 10 da bazen de 11 de uykuyw dalıyoruz. Misafir olmadığı surece duzen böyle gidiyor
Gece uykusuna en son kaçta yapıyor
10 da uyuması için en son uykudan kaöta kalkmış oluyor acaba günde kaç saat uyku yaptırıyorsunuz birde