Kızlar kafayı yicem uyumuyo hiçbir şekilde .Aç bu çocuk ondan uyumuyo dediler mama vermek istiyorum içmiyo. Gerçekten neye yetişeceğimi şaşırdım ev zaten çok kötü durumda
Merak etmeyin hepimiz aynı durumdayız. Yalnız değilsiniz Odadan çıkamaz oldum. Odada yalnız kalınca ağlamaya başlıyor. Normalde sabahları geniş geniş, çeşitli menüler hazırlayıp kahvaltı yapmayı çok severim. Şimdi peynir zeytin yiyip geçiştirmeye şükrediyorum.
Kızım 3 aylık bazen uyumaz tutar aklı öyle bir ama zorlamıyorum hadi uyusun diye koyuyorum kendi başına belli belirsiz ağlamalar uyku alameti emzik veriyorum azına bazen tv de açtığım olıyır işimi de göreyim diye mecbur. Bebekler kendi uyku düzenlerini kendileri kuruyor biraz da sanırım endişe etmeyin yani günü gelir aklı esince de çok uyur canınızı sıkmayın
Ya bende yanından ayirlamiyorum sürekli beni istiyor geceleri böle uyumuyo düşünün telefonu yeni aldm
Kaç aydır adam akilli uyku uyumadm 3 4 saatlik uykular ile geziyorum sosyal hayat zaten yok
Dişiydi, büyüme atağıydı derken bu zor günler bir gün bitecek Uykusuzluk, sıfır sosyal hayat biz anneleri biraz gergin ve bitkin hale getirebiliyor ama yine de evlat sevgisi her şeye değiyor
Gerçekten öyle ne kadar gergin ve sinirli olursam olayım o gülünce herşey geçiyor
Doğru ama hazır havalar da ısınmışken çık gez bizde öyleyiz ama yine de çıkıyorum alışsın diye
Bebek arabasında çok durmuyor ama aliscaz artik
Bizimki de öyle bebek arabasında durmaz normal arabada durmazdı sürekli çıksrta çıkarta alıştırdık. Şimdi de mesela uykusu olsa gözleri kızarsa bile direniyor dışardaysqk asla uyumuyır arabalarda
Aynısı ya gözlerini ovuşturyo kıpkırmızı oluyo yinede uyumyo