5 Aylık Biberon Reddi

Bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor. İlk zamanlar süt çok olduğu için mecbur sağım yapıyordum ve bu sütleri biberonla veriyordum. Göğüslerim terbiye oldu olalı (yaklaşık 3 aydır) sağım yapmıyorum sadece emziriyorum. Bu aralar rahatsız olduğum için dinlenmek için eşim bebeği besleyebilsin diye sağım yapıyorum ama bebeğim asla biberonu almıyor. Philips avent kullandık daha önce emiyordu. Şimdi neden emmiyor? Ucunu da ayına göre değiştirdim ama asla istemiyor, eliyle vuruyor biberona, ağlıyor. Sağdığım sütler de ziyan oldu bir kere ısıttığım için. İki kez denedim. Bir gündüz bir de gece uyandıktan sonra. Almıyor kesinlikle. Ne yapabilirim? Tavsiyeniz var mı?

Biberon ucunu eskisiyle değiştirin.. olmazsa birde Chicco natural feeling biberonu deneyin

biberon için değil ama emzik için aynı şeyi söyleyeceğim …4.5 aylık olana kadar ne emzik versem almadı sonra aventin emzigini aldı 11 aylik olana kadar gayet güzel emdi çokta severdi sonra bı dış serüveni başladı ağzı yara oldu emziği birakti şimdi hala vermeye çalışıyorum ama isiriyo sadece emmiyo çok zorlandım dışarda bile sürekli kucak istiyo bebek arabasına binmek istemiyo ama emzik varken hiç aglamazdi uyurdu hatta …keşke yine tutsa diyorum ama yok bıraktı mı bir daha almıyorlar maalesef :weary_face::weary_face: