Kızlar kızım son 1 haftadır geceleri sık sık uyanıyor 120 cc mama verip uyutuyorum bazen 1 bazen 2 saate bi uyanıyor emiyor tekrar uyuyor önceleri 1 kere bazen de sabaha kadar kalkmadıği olurdu ek gidaya gectik tadım yaptırıyorum tok tutacak gece ne vermeliyim
Ay benimkide saat başı uyanıyor 2 saatte bi uyanıyor böyle dalıpta uyuması yok fenalardayim gündüz huysuz kucak istiyor sürekli ilgi
Gündüz kaç uyku yaptırıyorsun
Belki gazı oluduğu için uyaniyordur,tok uyuyorsa yemek icin sık uyanmaz bence,biraz dikey şekilde uzatıp yatır , dümdüz uyuyunca gazı oluyor
Gaz degil gibi emince tekrar uykuya dalıyor
3 bazen 4 uyku
Yoğurtla sebze yada meyve karıştırıp verebilirsin hem uykuda yapar, irmik yemeğe başladıysa onuda verebilirsin oda tok tutar
Bizimkide aynı 4 uyku kesin bugün 3 deniycem bakalım gece fark edecek mi
Mamayı 150cc verdim uzun süre uyudu
Daha cok kucuk ilk 1 ay sadece tadim doyumluk verilmiyo uygulamanin bebek takibiyle ilgili yerinde tarifler var ordanda bakin
Başka fikrim yok
Kızım yemeye meraklı iki dişi çıktı sebze tadimlari yapıyoruz kavanoz mama da veriyorum severek yiyor öğün olarak yedirmiyorum
Mama miktarını attırdım biraz daha uzadı uykusu şaşırtıcı şeyler yapıyor emekleme çabasında bilmiyorum ama uyku gerilemesi de olabilir
Massallah canim tadimlara bizde basladik yeme istegi cok yediklerimize uzaniyodu hep ama ilk bir ay tadim sonra yavas yavas corbalar muhallebi irmik falan vermelisin gece yatmadan once mama yada anne sutu uyandigindada ikisiniden biriyle gune baslamali
Bugün bir iki kaşık tarhana çorbası verdim sevdi şimdilik güzel gidiyor tadım