5 Gün Önce Sezeryan Doğum Yaptım.
Sütüm Geliyor
Memeyi Bazen Alıyor Bazen Almıyor
Hazır Mamayla Biberonu Emiyor.
Memeyi yakalayamayan bebek biberonu emiyor
Böyle bi durum yaşayan var mı?
5 Gün Önce Sezeryan Doğum Yaptım.
Sütüm Geliyor
Memeyi Bazen Alıyor Bazen Almıyor
Hazır Mamayla Biberonu Emiyor.
Memeyi yakalayamayan bebek biberonu emiyor
Böyle bi durum yaşayan var mı?
Bebenim bebeğimin de emmeye hiç niyeti yoktu ama iki saatte bir zorla tutturdum. Süre tuttum her memede az 15 dk durduryordum. Biberonu hiç vermedim çay kaşığı ile sağdıgım sütü verdim ama biberondan uzak kaldık. İmkanın varsa biberonu çıkar hayatından kolaya alışıyorlar sonra
Emzirmeye calis memeyi hic tutamiyo yoksa dahada kucukmus benim kizimda mama destegi aliyodu memeyi tutuyodu ama emerken kaciriyodu agzindan sinirleniyodu emmiyodu kasik biberon kullanin gerekirse emmeyi birakir yoksa
Daha çok küçük gozleri bile açılmamış yavrunun biberonun akış hızına alisirsa memeyi emerken zorlanır sinirlenir memeden yavaş geldiği için mümkün oldukça tutturmaya çalış farklı pozisyonlar dene benim 3ay 28 günlük bebeğim hiç biberon kullanmadik mama vs emzik tutmuyor sadece meme biliyor ilerde biberda zorlanicak sende memeyi mümkün oldukça emdirmye çalış sık sık saat başı 2 saate bir falan olmadı kaşıkla ver
Bende sezeryanla doğum yaptım ve hiç unutmuyorum 4.gününde büyük bir meme reddi yaşadık emmedi asla emmesi ertasi sabah uyandık ve geçti diyebilirim sonra akşam yine oldu sonra bi süre devam etti bu durum bi emdi bi emmedi çok ağladım bu süreçte ama çok şükür hepsi bitti şimdi emiyor ucuyla oynuyor