5. hafta atak haftasi

arkadaşlar merhaba. bebeğim 39 günlük her saat başı emmek istiyor. hiç gücüm kalmıyor. göğüs ucumu sıkınca süt geliyor ama iki saatte bı emince daha çok depolandığıni hissediyorum. sertlesiyor çünkü ucu sizliyor. her saat emince azalmış gibi oluyor. ne yapmam lazım. atak haftasindan dolayı mı acaba. bide göğsumde uyuyor. 5 10 dk çekip bırakıyor. az emdiği için mi sürekli emmek istiyor yoksa kendini güvende hissetmek için mi sürekli bennde durmak istiyor anlamadım. bu durumu yaşayan var mı :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Doğduğundan beri memede uyuyordu oğlum şimdi eskisi kadar deil 43 günlük atak haftası da olabilir karnı ağrıyo kulağı sancıyo olabilir sırf kokunu almak için olabilir en iyisi aher istediğinde ver sen zamanla azalıcaktır bu isteği

1 Beğeni

Atak haftasından bilmem ama benim kızda bir günü bir gününe uymuyor bakıyorum iyi ertesi gün ağlıyor bir bakıyorum sakın bir bakıyorum virrak vurrak ağlıyor

1 Beğeni

Güvenli bağlanma denen bi durum var canım bebek sana bağlanıyor, saat başı emzirmen sütünü arttırır daha iyi bazı bebekler böyle benimkide böyleydi kilo alımı falan gayet iyiydi ne kadar emmek istiyosa o kadar emdir, meme bir zaman sonra terbiye olur çok sert olmasa bile içinde süt vardır merak etme

2 Beğeni

öyle mi ben de yumuşayınca acaba süt yok mu diyodum

1 Beğeni

Bünde seninle aynı şeyi yaşıyorum. 1 ay 1 haftalık. Sürekli emerek uyuyor. Tüm gün emiyor. Bende çok yoruluyorum.Gece uyanıyor emiyor.Uykusuz kalıyorum.Acaba ayrı uyuması için ne yapmalıyız

2 Beğeni

2 gün çektim aynı durumu. 5.haftamızdaydık biz de. 2 gün sonra düzeldi