5 yaşındaki kızım yenidoğan kardesini kıskanıyor

Ne yapmalıyım bilmiyorum 5 yaşında kızım var kardeşi 16 günlük oldu kızımın hareketleri öyle değişti ki dikkat çekmeye mi calisiyor bilmiyorum emzik alıyor kardeşinin eşyalarını alıyor babasına bnmde gazımi çıkar diyor konuşuyorum da anlatıyorum da yinede siz onunla ilgileniyorsunuz hep yenidoğan olduğu için sürekli emmek istiyor gaz sorunu yaşıyoruz başından ayrilamiyorum tam uyuyacak Bebek kızım gelip ses yapıyor uyusun seninle ilgileneyim oyun oynayalım ses yapma dememe rağmen yanımda bağırıyor ses yapıyor yapma dedikçe daha çok yapıyor şaşırdım kaldım öyle üzülüyorum ki onu ihmal etmek istemiyorum uyuşma bir hemen ilgilenecem ama uyku probleminiz de var yatağına koydugumda hemen uyanıyor bebeğim

Yanlızsanız işiniz çok zor gerçekten benim kızım 22 aylık oğlum 4.5 aylık biz ananeyle birlikte yaşıyoruz eşimde 24 saat çalışıyo 48 saat izinli onlar olmasa sediğiniz gibi olurdu bizde de durum. Diş kaşıyıcı ilaçları biberonu herşeyi ağzına sokuyo ben içcem bende istiyom diyo. Gözüne parmak sokuyo ağzına sokuyo yakalarına parmaklarını bastırıyo. Burnunu parmağını ısırıyo. Ben odaya girip kapıyı kapatıyorum emzirip uyutuyorum kapılarda tel sşneklik var onu kapatıp kapıyı Aralık bırakıp çıkıyorum odadan çocuk ağlarsa duymak için yoksa uyumuyo kızım gözlerğ kapalı emiyo olsa bile aa uyanmış diyip öpüyo uyandırıyor malesef. Sizde bi süre birinden destek alıp rayına oturtsanız işi çok daha iyi olur.

Merhabalar :cherry_blossom: Allah kolaylık versin :heart: Birkaç öneri gönderiyorum beraber yaparsanız ikinize de iyi gelir bence. :blush: Parka çıktığınızda başka arkadaşlarıyla yapmaya da alisabilir boyama ve sticker tarzı şeyleri özellikle. Size de nefes aldırır umarım.

Annemler başka şehirde biz başka sehirdeyiz kayinvalidemle gorumcemin çocuklara bakıyor yani tek başınayım anlayacaginiz oturup konuşuyorum tamam diyor 5 dk sonra yine aynı

Yenidoğan bebeğim de çok uyumuyor kucağımda kalırsa uyuyor ama yatağa bırakıyorum 5 dk sonra uyanmış buna da bu çözüm bulamadım 16 günlük daha çok zorlandım uzun bir aradan sonra

Çok teşekkür ederim gerçekten o kadar çok etkinlik malzememiz kitaplarımız var ki biraz önce bebeğimi emzirirken çıkardım yaptı güzelce bnde oturdum yanında ama yarım saat falan oyalandi etkinliği bitince yine aynı oluyor gün boyu da bsyler yaptırmak zor oluyor açıkçası ama beğendiğim şeyler var bu gönderdiklerinizden almayı düşünüyorum çok saolun onerileriniz için