50 günlük bebegım uyumuyo

Kızlar bugun 50 günlük sabaha kadar uyumadı süreklı agladı günde ıkı kez kakasınıda yapıyo gazınıda güzel yapıyo ama sabah kadar perisan etti bizide kendıde harab oldu hıc bısey etkı etmıyo ve artık eşimle kafayı bozmak uzereyiz biz​:sob: eşim sabah işe gidincede beni bi korku salıyo galıba panık atak oldum iyice napıcam telaşına düşüyorum

Kolik bebek olabilirmi acaba yatmadan önce banyo yaptırın yağlarla masajlar yapın kundak yapmayı deneyin ağrisi var gibi bir çay kaşığı calpol verin iyi gelir inşallah Rabbim yardimciniz olsun benim bebeğimede öyleydi kolik bebekti hiç susmadan saatlerce ağlardi

Telaş etmeyin sabredin. Bol bol temas halinde olsun sizinle benim bebeğimde 51 günlük uyku dengesi falan kalmadi saatlerce uyumuyor atak döneminde ve bağırsak kıvrımları olusmakta bu da ağrı ve acıya sebeb oluyor büyüyorlar canlarım

Atak haftasındadır muhtemelen

Kundak sevmıyo daha cok aglıyo cıldırmıscasına calpol verıyorm oda fayda etmıyo kaka yapabılıyo gazı cıkıyo ama anlamıyorm

Benden baskasında sakınlemıyo ztn ne kdr aglarsa aglasın yıne bende uyyo kalıyo sesımle uyuyo ne zaman gecıcekki cok zor dün sabahtan bu yana hıc bısey yıyıp ıcemedım dermansız kaldm bende nası olcak bılmıyorm

Benim bebeğimde sevmiyordu kundağı ablam zorlada olsa yap dedi eliyle uyandırır kendini bu defa senin enerjin biter dedi bende alistirdim şimdi her uyudugunda kundak yapıyorum 3 aylık olmasına bir hafta kaldı sonrasında kundağı bırakacağız. Atak haftası insanı çok yoruyor sabredeceksn bizde 12. Hafta atağını atlatacağız inşallah

1 Beğeni

Insallah canım allah güç kuvvet versın anne babalara cok zor hayır bır cozumde yok bu tıp bı hamılelern bulantısına bıde kolık bebeklern cagresnı bulamadı sanırm hamıleykende 9 ay kustum ben sımdıde bebegım kolık arastryorm yok cagresı