Canlar bebeğim bugün 53 günlük ama yaklaşık birinci ayından beridir böyle nasılsa mesela ayağımda sallıyorum ya yattığı yerden kalkıyor yastıktan kafasını beliyle birlikte belli bi yükseklikte kaldırıyor birkaç saniye durup düşüyor tabi. Kafasını da doğduğundan beri dik tutabiliyor. Bu normal mi iyi bişey mi acaba bilmiyorum. Çok hoşuma gidiyor ama bunlar için henüz küçük değilmi. Bebeği böyle olan varmı acaba
Maasallah bizimki 4 aylık nerdeyse yeni yeni kucağımdayken veya yüzüstü yatarken kafayı kaldirabiliyor
İyi bişey mi bu yani anlamıyorumm kucağımda mesela biri onla konuşuyor diyelim büyük insan gibi kafasını kaldırıp dinliyor yüzüne bakıyor. Daha çokta ayağımda sallarken beliyle beraber biraz kalkması beni meraklandırdı
Bence bir sorun yoktur motor becerileri çok gelişmiş doktorunuz ne dedi bu konuda doktorunuz ne dedi bu konuda
Geçen instagramda bununla ilgili bi video görmüştüm. Bebeğiniz doğar doğmaz kafasını kaldırmaya ve dik tutmaya başladı, siz de çok güçlü bir bebeğim var diye sevindiniz mi? Diye başlayan bi videoydu. Vücutlarındaki gerginlikten oluyor ve uygun masaj teknikleri yapılması gerekiyor diyodu. Ama ücretliydi. Doğru mu para tuzağı mı bilmiyorum tabi. Benim bebeğim de sizinki gibi, doktor herhangi bişey demedi.
Benim ilk oğlum öyleydi canım 3 ayda diste çıkarmıştı yaramqz bir bebisin olacak oyle diyeyim
Hiç sormadım diğer gdiişimde sorayım o zaman
Ya vallamı bakalım artık nasıl olacakkk
Bilemiyorum ama sorun olduğunu sanmıyorum
Bence MAŞALLAH diyelim iyi bişy cunku benjm oğlum 4 buçuk aylıkkn kafasını tutabildi MAŞALLAH SUBHANALLAH kuzuya korkmaya tedirgin olmaya gerek yok gayet iyi
Benim bebegim de bugun 2 ay 2 günlük dediginiz gibi doğduğu gun basini kaldirdi , suan da ayni dediginiz gibi cok atak ve cok heyecanli , elleri kollari ayaklari hic durmuyor maşallah sabah cocuk gelisimi gördü, motor becerilerini kontrol ettiler ve fazlasi bile var dediler cok şükür bence sizin bebeginiz de ayni sekilde diye düşünüyorum
maşallah yavrularimiza
Ya çok sevindim şuan ilk anneliğim çokta tecrübesiz olduğum için bilemedim iyi bişey mi kötü bişey mi diye. Maşallah o zaman kuzularımıza ömürleri güzel olsun inşallah
Allah razı olsun çok sevindim iyi bişey olmasına teşekkür ederim
Benim de ilk cocugum şükürler olsun
3 günlükken kafasını dik tutmaya başlamıştı gayet normal içinizi ferah tutun
Çok sağolun