55 günlük bebeğim

İyi akşamlar kızlar bebeğim 55 günlük geçen hafta çok zorlu süreçler den geçtik kızım zatüre oldu oda enfeksiyon a çevirdi tedaviye 3 gün yanıt vermedi ve durumu ağırlaştı yoğun bakıma alınacaktı dr dan sabaha kadar beklemesini rica ettim ve tedaviyi değiştirdi 7 gün hastanede yattık şuan daha iyi çok şükür ama o sürede üzüntü ve korkudan sütüm çekildi çok az geliyo sütüm ve bebek doymuyo bugün mama verdim ama sevmedi kaşıkla verdim anne sütünü bırakmaması için ama mamayıda sevmedi zorluyorm şuan ama bi yandan mamanın tadına alışsa anne sütünü bırakır mı ne yapacağımı bilmiyorum bi yol gösterin bana lütfen

Merhaba Alalh beterinden korusun inşallah. Zatürre neden kaynaklanmış soğuk mu aldıgından

Amin… 2 gün öksürdü 2. Günü hastaneye gittim zatüre dedi dr da anlam veremedi öksürük hemen zatürre yapmaz çünkü ama benim bebeğim 36 haftalık doğdu erken doğduğumdan enfeksiyon a açık bi çocukmuş

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bebeğime 1 dk emzirdim boğuldu ciğerleri o kadar dolmuştu 1 hafta serumla beslediler o yüzden

Allahım korusun dua edin içiniizi ferah tutun

Canım çok üzüldüm gerçekten çünkğ bende aynılarını yaşadım şu an 3 aylık olacağız çok şükür bi sıkıntı yok sağlıklıyız ama sizin gibi tam yılbaşıydı 53 günlükken aynılarını yaşadık denebilir. Bir iki gün hapşırdı burnu aktı serum fizyolojikle temizledim sürekli sonra bi gece serumu yaptım bi anda hırıltılı nefes almaya başladı korktuk hemen acile götürdük zatürre dedi ciğerlere inmişti bebeklerde ne kadar küçükse hastalık o kadar çabuk ilerliyormuş ilk burnu aktığında götürmediğime aşırı pişman olmuştum belki şurupla atlatabilirdik diye ama nafile iş işten geçmişti bi hafta hastanede yattık gerçekten hayatımın en kötü zamanlarından biriydi o hafta serum aldı damar bulamıyolardı kabus gibi sürekli kanayıp çıkıyordu damaryolu ağlamaktan günlerce helak oldum ve bende hasta oldum sütüm azaldı resmen göğsüm dolmuyordu düzgün beslenme uyku yoktu gerçekten çok zordu Allahım düşmanıma bile yaşatmasın

Çok uzun yazıyorum kusura bakma sadece yalnız olmadığını bilmeni isterim. Eve geldiğimde hemen promalt vardı ondan içtim günde 2 tane ve tahin helvası tahin pekmez yedim 2,5-3 lt arası su içmek gerekiyor kafandaki stresi at lütfen kendin rahatla çok şükür iyisiniz bebeğin yanına şükret rabbine iyi hisset en önemlisi o bebeğini sev öp kokla ve kiloyu düşünmeden sık beslen bebeğini de sık besle artacak inşallah

Amin amin estağfurullah bilakis içimi rahatlattınz sütüm azaldı demişsinz mama kullandın mı

Hayır sürekli emzirdim artması için zaten emdikçe geldi sütüm inşallah sizinde artacaktır

İnşallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattınz

1 Beğeni